Normal çık dediğiniz sağ üstteki çarpı mı?Steam'den normal "Çık" kısmına basmama rağmen yeniden girdiğim zaman benden hesap bilgilerimi istiyor. Bu nasıl çözülür?
Son düzenleyen: Moderatör:
Normal çık dediğiniz sağ üstteki çarpı mı?Steam'den normal "Çık" kısmına basmama rağmen yeniden girdiğim zaman benden hesap bilgilerimi istiyor. Bu nasıl çözülür?
Haftada 3 kere atıyordu, 1 kereye düştü. Çözüm olmasa bile arada şifre değiştirilmeli, site fark etmeksizin hesap bilgileri çalınabiliyor.VPN ile bir şeyler denedim diye oldu sanırım bu. Şifre değiştirmek çözdü mü?
Aynı tepkiyi verdi. VPN aracılığı ile bir şekilde Tell Me Why almaya çalışırken oldu bu olay. Bir anda hesap bilgileri değişti diye bir uyarı aldım ama hiçbir şey değişmemişti. Hesaba dümdüz yeniden girdim fakat dediğim gibi saçma sapan şu an çıkış butonuna basınca hesaptan çıkarıyor.Biraz saçma gelebilir belki ama, beni hatırla seçeneği kapalı bir şekilde hesabınıza giriş yapıp Steam üzerinden hesap değiştirdiğinizde ne tepki veriyor?
Normal çık dediğiniz sağ üstteki çarpı mı?
VPN yüzünden olmuştur dediğiniz gibi. IP adresi değiştiği için böyle bir yönteme başvuruyor olabilir Steam. Sisteminizi VPN kapalı bir şekilde yeniden başlattınız mı? Şifre değiştirmek de işe yarayabilir belki. Onu da deneyebilirsiniz, biri bahsetmiş.Aynı tepkiyi verdi. VPN aracılığı ile bir şekilde Tell Me Why almaya çalışırken oldu bu olay. Bir anda hesap bilgileri değişti diye bir uyarı aldım ama hiçbir şey değişmemişti. Hesaba dümdüz yeniden girdim fakat dediğim gibi saçma sapan şu an çıkış butonuna basınca hesaptan çıkarıyor.
2 yöntemi de denedim fakat sonuç vermedi. Acaba nereye kadar böyle hesaptan çıkaracak beni? Destek ile de iletişime geçmeye korkuyorum. VPN ile ne yapmaya çalıştın demezler mi?VPN yüzünden olmuştur dediğiniz gibi. IP adresi değiştiği için böyle bir yönteme başvuruyor olabilir Steam. Sisteminizi VPN kapalı bir şekilde yeniden başlattınız mı? Şifre değiştirmek de işe yarayabilir belki. Onu da deneyebilirsiniz, biri bahsetmiş.
Birkaç gün böyle idare edin olmazsa desteğe başvurursunuz. VPN ile ne yapmaya çalıştığını sorabilirler ama saçma bir şey uydursan detayına girmezler bence. Twitch için açtım desen bile yeterli olur. Tabii Steam üzerinde yaptığın işlemleri görebiliyorlarsa orasını bilemem. Yine de son çare olarak başvurabilirsin.2 yöntemi de denedim fakat sonuç vermedi. Acaba nereye kadar böyle hesaptan çıkaracak beni. Destek ile de iletişime geçmeye korkuyorum. VPN ile ne yapmaya çalıştın demezler mi?
Açık kalmış dersiniz, üstünde fazla duracaklarını sanmıyorum. Tell Me Why oyunu hesabınıza eklendi mi? İndirmeye başladı mı?VPN ile ne yapmaya çalıştın demezler mi?
Hayır. Hiçbir şekilde eklenmedi.Açık kalmış dersiniz, bir problem yaratacağını sanmıyorum. Tell Me Why oyunu hesabınıza eklendi mi? İndirmeye başladı mı?
Tamam bu normal bildiğim kadarıyla. Steam menüsünden veya görev çubuğundan çıkış derseniz Steam'ı kapatır ve yeniden şifrenizi girmenizi ister. Kullanıcı adı otomatik gelir. Eğer yeniden şifre girmekle uğraşmak istemiyorsanız sağ üstten çarpı yapın o kadar.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.