Hamdi A. Sevbeni
Hectopat
Ödeme işlemi tamamlanmadı. Kredi kartı şirketiniz hesabınızda yeterli bakiye olmadığı için ödemeyi onaylamadı.
Not: Bazen kredi kartı şirketleri bu işlemleri hesap ekstrenizde 'tutar' fakat sizden ödeme almaz.
-----------------------------------------------------------------------
Ödeme işlemi tamamlanmadı. Kredi kartı bilgileriniz kredi kartı şirketiniz tarafından reddedildi.
Not: Bazen kredi kartı şirketleri bu işlemleri hesap ekstrenizde 'tutar' fakat sizden ödeme almaz. Aşağıda gösterilen bilgilerdeki hataları düzelttikten sonra, lütfen tekrar satın almayı deneyin.
---------------------------------------------------------------------------
Daha önce ödeme yaptığım kartımla, artık bu hatayı vermeye başladı. Başka bir kart deneyince de aynısı oluyor.
---
Beklenmedik bir hata meydana geldi. Ödeme işleminiz tamamlanmadı.
LütfenSteam Destekile irtibata geçin.
Bilgileri değiştirmeden tekrar ödeme yapmaya çalıştığımda da bu hatayı verdi.
Kredi kartıyla ilgili bir sorun mu var diye bakmak için bi' markete gidip alışveriş yaptım bir sorun çıkmadı.
----
Bu konuya baktım ama dedikleri bende işe yaramadı.
Bir çözümü var mı acaba?
Not: Bazen kredi kartı şirketleri bu işlemleri hesap ekstrenizde 'tutar' fakat sizden ödeme almaz.
-----------------------------------------------------------------------
Ödeme işlemi tamamlanmadı. Kredi kartı bilgileriniz kredi kartı şirketiniz tarafından reddedildi.
Not: Bazen kredi kartı şirketleri bu işlemleri hesap ekstrenizde 'tutar' fakat sizden ödeme almaz. Aşağıda gösterilen bilgilerdeki hataları düzelttikten sonra, lütfen tekrar satın almayı deneyin.
---------------------------------------------------------------------------
Daha önce ödeme yaptığım kartımla, artık bu hatayı vermeye başladı. Başka bir kart deneyince de aynısı oluyor.
---
Beklenmedik bir hata meydana geldi. Ödeme işleminiz tamamlanmadı.
LütfenSteam Destekile irtibata geçin.
Bilgileri değiştirmeden tekrar ödeme yapmaya çalıştığımda da bu hatayı verdi.
Kredi kartıyla ilgili bir sorun mu var diye bakmak için bi' markete gidip alışveriş yaptım bir sorun çıkmadı.
----
Bu konuya baktım ama dedikleri bende işe yaramadı.
Bir çözümü var mı acaba?
Son düzenleme: