Çözüldü Steam ödeme yaparken kart ve Steam cüzdan aynı anda kullanılabiliyor mu?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
11
Yer
Kayseri
Yaz indirimlerinden Cities: Skylines aldım fakat sistemim kaldırmayacağı için iade etmek istiyorum. İademi Steam cüzdanıma almayı düşünüyorum fakat bir sorum var.

Diyelim ki, alacağım oyun 20 TL fakat Steam cüzdanımda 10 TL var. 10 TL Steam cüzdanımdan, 10 TL karttan harcama yapabilir miyim?

Şimdiden teşekkürler. :)

Yaz indirimlerinden Cities: Skylines aldım fakat sistemim kaldırmayacağı için iade etmek istiyorum. İademi Steam cüzdanıma almayı düşünüyorum fakat bir sorum var.

Diyelim ki, alacağım oyun 20 TL fakat Steam cüzdanımda 10 TL var. 10 TL Steam cüzdanımdan, 10 TL karttan harcama yapabilir miyim?

Şimdiden teşekkürler. :)
Bu arada imzandaki sistemi kullanıyorsan o dediğin oyunu hayli hayli oynatması lazım.

Bu arada imzandaki sistemi kullanıyorsan o dediğin oyunu hayli hayli oynatması lazım.
Intel HD Graphics desteklenmiyor yazıyor oyunun sistem gereksinimlerinde. Ayrıca oyunun aşırı derecede kaynak tükettiğini duydum, internette de HD Graphics 4600 ile muazzam şekilde kastığını söyleyenler var. Bu yüzden farklı bir oyun almayı düşünüyorum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı