Steam ödeme yöntemi eklenmeli mi?

Akınbey32

Femtopat
Daha fazla  
Selam.

Genelde satın alacağımda kart bilgilerimi giriyorum. Hesap çalınması durumunda yardımcı olur mu kart bilgisi eklemem? ininal Kart kullanıyorum.

başka cihazda o kartlar geçerli olmuyor galiba ama yinede kayıtlı olsada cvv istiyor o nedenle hesap çalınsada bir şey olmaz
Ondan bahsetmiyor arkadaş diyor ki eğer hesabım çalınsa geri almak için o kart bilgilerim işe yarar mı diyor.
Selam.

Genelde satın alacağımda kart bilgilerimi giriyorum. Hesap çalınması durumunda yardımcı olur mu kart bilgisi eklemem? ininal Kart kullanıyorum.
Evet eğer hesabınız çalınması durumunda o kart bilgileriniz Steam destekte işe yarayacaktır.

Tam anlatamadım sanırım hesap detayları kısmında ödeme yöntemi eklemedim.
Sadece satın alacağım zaman kart bilgilerini giriyorum bu yeterli mi kurtmak için yoksa eklemem gerekir mi?

1675612686030.png

Tam anlatamadım sanırım hesap detayları kısmında ödeme yöntemi eklemedim.
Sadece satın alacağım zaman kart bilgilerini giriyorum bu yeterli mi kurtmak için yoksa eklemem gerekir mi?

Eki Görüntüle 1658481
Kurtarmak için eklemeniz şart değil, ama eklemek istiyorsanız da ekleyebilirsiniz, fark etmez, iki türlü de kurtarabilirsiniz herhangi bir çalınma gibi bir durum olduğunda hesabınızı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı