başka cihazda o kartlar geçerli olmuyor galiba ama yinede kayıtlı olsada cvv istiyor o nedenle hesap çalınsada bir şey olmazSelam.
Genelde satın alacağımda kart bilgilerimi giriyorum. Hesap çalınması durumunda yardımcı olur mu kart bilgisi eklemem? ininal Kart kullanıyorum.
Ondan bahsetmiyor arkadaş diyor ki eğer hesabım çalınsa geri almak için o kart bilgilerim işe yarar mı diyor.başka cihazda o kartlar geçerli olmuyor galiba ama yinede kayıtlı olsada cvv istiyor o nedenle hesap çalınsada bir şey olmaz
Evet eğer hesabınız çalınması durumunda o kart bilgileriniz Steam destekte işe yarayacaktır.Selam.
Genelde satın alacağımda kart bilgilerimi giriyorum. Hesap çalınması durumunda yardımcı olur mu kart bilgisi eklemem? ininal Kart kullanıyorum.
Kurtarmak için eklemeniz şart değil, ama eklemek istiyorsanız da ekleyebilirsiniz, fark etmez, iki türlü de kurtarabilirsiniz herhangi bir çalınma gibi bir durum olduğunda hesabınızı.Tam anlatamadım sanırım hesap detayları kısmında ödeme yöntemi eklemedim.
Sadece satın alacağım zaman kart bilgilerini giriyorum bu yeterli mi kurtmak için yoksa eklemem gerekir mi?
Eki Görüntüle 1658481
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.