Steam, Origin, Playstore ve Battle.net İndirim Alanı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

TpszTelevizyon

Kilopat
Katılım
23 Ekim 2013
Mesajlar
1.055
Makaleler
24
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Makine Mühendisliği
2414516-5066029534-Steam.png fa872b1.pngAdsız.jpg battlenet-logo.jpg


Ben genellikle indirim günlerinde alışveriş yapan kişilerdenim. Hem karlı çıkıyorum hemde daha fazla oyun almış oluyorum.

Steam yaz indirimlerinde Bir çok oyun almıştım. Dün Far Cry 1 ve 2'yi aldım. 3. oyununu Steam yaz indirimlerinde almıştım. Daha 1 hafta olmuyor. Wolfenstein The New Order'ı %50 indirim ile aldım. Almışken ilk oynadığım oyunlardan birisi olan Return To Castle'ı da aldım. :) Kendisi ilk oynadığım oyunlardandır ve yapay zekası çok iyi(Peşinden koşuyorlar, kaçıyorlar, siper alıyorlar).

Yani kısaca indirim günleri benim için kaçınılmaz olmuştur. Tabi her indirimde oyun almam. Ama çok istediğim bir oyunsa ve param da varsa kaçırmamaya çalışırım. Mesela şu an beklediğim oyunlar arasında AC IV Black Flag, CoD Advanced Warfare son olarak aklımda kalan Far Cry 4 ve AC Unity var. Şu an beklediğim oyunlar hemen indirime gireceğini sanmıyorum ama beklemeye değer. :) Ama kaçırdıklarım da var. Battle.net 1 ay önce Diablo III ve Starcraft III'ü %50 indirime sokmuştu.


Bu konunun asıl amacına gelecek olursam,
her indirimi bir başlık altında farklı konu başlıklarında yazmak yerine bir başlık altında toplamak. Ve tek konu altında tüm indirimleri takip etmek. Örnek verecek olursam: Sevdiğiniz, sevilen, popüler bir oyunun indirime girdiğini gördüğünüzde bu bilgiyi bu başlık altında paylaşabilirsiniz.

Konu tutar mı, fikir iyi mi, daha önce yapıldı mı sizlerin yorumunuza kalmış. Eğer olumlu düşünürseniz konunun sürekliliği için sabitlenebilir. @Recep Baltaş @Murat5038
 
Güzel olabilir. Herkes yararlanmış olur. Her an indirimleri takip etmek zor oluyor.
 
Konuda özet şekilde paylaşacağın yazılar la sabit olma ihtimali var. Bu sana bağlı, ilerleme olursa sabitlenebilir.

Özet yazımda, indirimleri takip ettiğimi benim gibiler için konunun faydalı olabileceğini belirtmek için yazdım. Uygun görmediğiniz bir yer varsa düzenleyebilirsiniz.

Şu an Playstore: Battlefield 4, 40 TL.

Tek dikkat edilmesi gereken nokta, bir sitede indirimli fiyatı diğer sitedeki indirimsiz fiyattan daha pahalı olabiliyor. Kontrol edilip yazılırsa daha güvenilir olur.
 
Şu an Playstore: Battlefield 4, 40 TL.
Özet demek istediğim bu şekilde idi.
Bu şekilde kısa ve öz yazıp bir sonraki güzel indirimde (sık olmamak kaydı ile) paylaşırsan ve diğer üyelerden gereksiz yorum yazmazlar ise konu sabitlenebilir. Yorum yerine beğenen beğen butonunu kullansın.
 
Olursa iyi olur kötü olmaz yani, biz de elimizden geldiğince indirimleri paylaşırız.
 
En uygun fiyat şu an burada.

Playstore: Far Cry 4, 132 TL.
Origin: 59 €.
Steam: 179 TL.
Adsız.png
 
Steam'de Tropiaco 4, 24 Kasıma kadar tüm dlc paketleriyle birlikte 8.85 TL.

İndirimin fiyatı büyük. :) Ben aldım. Bugün Batman Arkham Origin, Limbo , MonoChoroma(tam destek) ve son olarak bu büyük indirimdeki Tropico 4 adlı oyunu aldım.

Screenshot_2014-11-22-18-29-09.png
Screenshot_2014-11-22-18-28-44.png


Screenshot_2014-11-22-19-04-09.png
 
Son düzenleme:
Strateji severlere hafta sonu sürecek olan Playstore indirimleri.

Sid Meier's Civilization IV Complete Edition 12₺

Sid Meier's Civilization V 18₺
-Gods and Kings DLC 20₺
-Brave New World DLC 20₺
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı