Steam oyun alınmıyor

vinsmokebilal

Hectopat
Merhaba Steam'in kur düzenlemelerinden sonra RDR2 almaya karar verdim fakat oyun satın alamıyorum bu sorunun çözümü var mıdır acaba?

Ekran görüntüsü 2022-10-29 231323.png

Hangi kartı kullanıyorsunuz? Visa ile ilgili ise (Örnek İninal) BoaCompra yerine direkt Visa'yı seçin. Ayrıca nasıl bir hata?

BoaCompra kullanılamıyor hatası fotoğrafta 2.yazan. Visa ile alacaktım fakat yurt dışı vs. dediği için pek anlayamadım ondan bayraklı olan Visa'yı seçince hata verdi.

Dediğim gibi sadece Visa yazanı seçin. Ben hep öyle alıyorum, diğer türlü alım yapılamıyor artık.

Tek Visa seçeneğini kullan böyle iadede cüzdana para geldiği için onunla alım satımı kestiler.

Türk bayrağı olunca onu kullanmam gerektiğini düşünmüştüm ama normal Visa da sorun yoksa tamamdır teşekkürler.

Seçtiğiniz ödeme yöntemi BoaCompra, sağda başta olan Visa'yı seçip yeniden deneyiniz olacaktır.

Tamamdır teşekkürler:D

Dediğim gibi sadece Visa yazanı seçin. Ben hep öyle alıyorum, diğer türlü alım yapılamıyor artık.
Tamamdır bir deneyeyim.

Türk bayrağı olunca onu kullanmam gerektiğini düşünmüştüm ama normal Visa da sorun yoksa tamamdır teşekkürler.

Tamamdır teşekkürler:D

Tamamdır bir deneyeyim.

Sorun yok hocam öyle alıp geçersiniz. Eskiden BoaCompra'da kullanılıyordu fakat ödemeye kapattılar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı