notcfn
Picopat
Merhaba arkadaşlar. Bugün otobüs modu indirdim. Ve onu oynamak için de daha önceden modlanmamış temiz bir hesap açmaya karar verdim. Ama tekrar para kazanıp o otobüsleri almaya üşendiğim için internetten ETS 2 profili indirdim. Hani şu bitirilmiş hesaplar oluyor ya, seviyesi parası keşfedilmesi falan her şeyi tamam oluyor. İşte ben de onlardan birini indirdim. Sonra oyunu açtım. İndirdiğim profile girdim. Bir de ne göreyim? Milyon tane başarım art arda düşmeye başladı. Çok şaşırdım ve üzüldüm-hiç aklıma gelmedi böyle olacağı-. Çünkü ben oyunda yaptıklarıma önem veririm. Kendi emeğimle oyunu bitirmek, başarımları kazanmak isterim. O yüzden üzüldüm yani. Hayır yani oyunu silince ya da kaydını yedek alınca geçen bir şey de değil, bildiğin Steam başarımları. Ve onların ne kaydı alınıyor ne de başka bir şeyi. O yüzden çok üzgünüm şu an. Bu başarımları sildirmenin bir yolu var mıdır? Bakın görsel:
Bu arada benim topu topu üç tane DLC'm var. Beyond the baltic sea, going east bir de cabin accessories var. Yani o DLC'leri sahip olmamama rağmen o başarımları nasıl verdi onu da anlamış değilim.
Bu arada benim topu topu üç tane DLC'm var. Beyond the baltic sea, going east bir de cabin accessories var. Yani o DLC'leri sahip olmamama rağmen o başarımları nasıl verdi onu da anlamış değilim.
Son düzenleyen: Moderatör: