Çözüldü Steam oyun başarımları silinebilir mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

notcfn

Picopat
Merhaba arkadaşlar. Bugün otobüs modu indirdim. Ve onu oynamak için de daha önceden modlanmamış temiz bir hesap açmaya karar verdim. Ama tekrar para kazanıp o otobüsleri almaya üşendiğim için internetten ETS 2 profili indirdim. Hani şu bitirilmiş hesaplar oluyor ya, seviyesi parası keşfedilmesi falan her şeyi tamam oluyor. İşte ben de onlardan birini indirdim. Sonra oyunu açtım. İndirdiğim profile girdim. Bir de ne göreyim? Milyon tane başarım art arda düşmeye başladı. Çok şaşırdım ve üzüldüm-hiç aklıma gelmedi böyle olacağı-. Çünkü ben oyunda yaptıklarıma önem veririm. Kendi emeğimle oyunu bitirmek, başarımları kazanmak isterim. O yüzden üzüldüm yani. Hayır yani oyunu silince ya da kaydını yedek alınca geçen bir şey de değil, bildiğin Steam başarımları. Ve onların ne kaydı alınıyor ne de başka bir şeyi. O yüzden çok üzgünüm şu an. Bu başarımları sildirmenin bir yolu var mıdır? Bakın görsel:

steamdestek.PNG

Bu arada benim topu topu üç tane DLC'm var. Beyond the baltic sea, going east bir de cabin accessories var. Yani o DLC'leri sahip olmamama rağmen o başarımları nasıl verdi onu da anlamış değilim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yaparsın hocam. Ama tüm başarımları açtığınız için o dlc başarımlarını elle açmanız gerekebilir.
DLC'lerimi yeni almıştım zaten, hiç DLC'li bir başarımım olmadı. Bu arada Steam'de tüm başarımların hepsi gözükmedi o yüzden 81 tane başarımın hepsini(en azından DLC'siz olanları) tek tek okuyarak ayıkladım :) Zor bir iş oldu ama buna değdi :) Neyse ki başarım ilerlemelerime bir şey olmamış, çünkü onları hiç hatırlayamazdım. Ne kadar ilerlediğimi nereden hatırlayabilirim ki?
:) Neyse, yardım ettiğiniz için teşekkürler. Sağlıklı ve güzel günleriniz olsun inşallah :).

DLC'lerimi yeni almıştım zaten, hiç DLC'li bir başarımım olmadı. Bu arada Steam'de tüm başarımların hepsi gözükmedi o yüzden 81 tane başarımın hepsini(en azından DLC'siz olanları) tek tek okuyarak ayıkladım :) Zor bir iş oldu ama buna değdi :) Neyse ki başarım ilerlemelerime bir şey olmamış, çünkü onları hiç hatırlayamazdım. Ne kadar ilerlediğimi nereden hatırlayabilirim ki?
:) Neyse, yardım ettiğiniz için teşekkürler. Sağlıklı ve güzel günleriniz olsun inşallah :).
Sağolun sizinde sağlıklı güzel günleriniz olsun hocam. Başarımları düzeltmenize sevindim.

Hocam önceliklele eski konuyu uyandırdığım için özür dilerim, umarım aktifsinizdir. Yaşadığınız durumun aynısı başıma geldi ve sizinle aynı duyguları yaşıyorum. Ban gibi bir durum yaşadınız mı, hesabınız sağlam duruyor mu?
Çünkü bir kaç dlc'sim var. Parayla aldığım oyunlarım var. Ban yeme riskini göze alamam.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı