Steam oyun DLC'si nasıl iade edilir?

Arkadaş 2 saatten fazla oynadığını belirtmiş.

Arkadaş 2 saatten fazla oynadığını belirtmiş.
Hocam benimde aşağı yukarı iade ettiğim sıralar 3-4 saat vardı gene de iade hakkı çıktı iade de ettim. Özellikle ''DLC'nin'' ne kadar oynandığına bakıyorlar. Tabi burada arkadaş key aldığı için iade olmaz.

DLC'ler iade edilemiyor diye biliyorum.
Yanlış bilgi vermeyin.

Normal steam üzerinden DLC alsanız, DLC alış süresi 2 haftayı geçmediyse, ve DLC'yi aldıktan sonra aldığınız DLC'nin oyununu 2 saatten fazla oynamadıysanız steam destek üzerinden iade edebiliyorsunuz. Ama başka siteden olduğu için iade edemezsiniz gibi.

Bu arada internette birkaç tane yapma yolu var. Zaten satın almışsınız isterseniz onlara bir bakın.

Atar mısınız rica etsem para nereye gidiyor? Hesabıma iade edersem 65 TL'mi gelecek ben 30 TL'ye almıştım boşu boşuna aldım ama gerçekten.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Böyle bir video buldum hocam.

Hocam ben bunu yaptım ve onun yüzünden bana vermedi oyuncuları, konami bu hileyi yapanları oyuncu vermiyor, 5 Edition'u sildirdi konami o verdiği oyuncuları hep aldı ben de şimdi canım çekti alayım dedim benim hesabı engellemişler hile yaptığım için.

O zaman bilemiyorum hocam. Keşke yapmasaydınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…