Steam oyun dosyalarını yedeğe çevirme

xxxtentac!on

Kilopat
Katılım
19 Şubat 2016
Mesajlar
941
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhabalar. Ben Alan Wake'in oyun dosyalarını arkadaşımdan aldım. Steam 10.4 GB'nin sadece 3.5 GB'sini görüyor. Ben 10.4 GB'yi nasıl Steam oyun yedeğine dönüştürebilirim?

Not: İnternetim olmadığından soruyorum.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
O şekilde olmaz. Ben bir yerde ayrıntılı olarak anlatmıştım bulursam şayet kopyalarım buraya. Tane tane yapılması gerekenleri yazmıştım. Bulamazsam tekrar kısa yazarım. Beklemede kalın.

edit : Buldum yazdığım yazıyı, bir arkadaş GTA V için sormuş bunun için cevaplamışım. Düzeltmiyorum, aynı şekilde herhangi bir oyun için bu yolları izlerseniz olur.

Arkadaşınızdan GTA V'i harici HDD ile alıp steame bunu tanıttırabilirsiniz, evet. Fakat bunun bir yöntemi var. Öyle dosyaları HDD'ye atayım, sonra gelip kendi PC'me atayım çalışır gibi bir durum değil.

Öncelikle arkadaşınız kendi steam hesabından, sol üstteki "steam-görünüm-arkadaşlar...." sekmesinden steame basıp, alt sekmelerden
1 - "Oyunları yedekle ve geri yükle..." basmalı. Bir pencere açılacak.
2 - "Şu anda yüklü olan programları yedekle" seçecek.
3 - GTA V'in kutusunu işaretleyecek.
4 - Yedekleme yerini seçecek.(masaüstü olabilir rahat bulunup HDD'ye atılır.)
5 - Dosya boyutu özel olarak seçilmeli ve boyutu da 9999999 yapılmalı ( çok önemli değil burası , CD veya DVD de seçilebilir.)
İleriye basıldığında dosya paketlenecek. Bu dosyayı yedeklediğiniz yerden (tercihim masaüstü) HDD'ye atıp kendi bilgisayarınızın masaüstüne bu yedekleme dosyasını atın.
Gene aynı Steam - Oyunları Yedekle ve Geri Yükle yerine geliyoruz bu sefer "Yedekten geri yükle" yoluyla dosyamızı Steam'e tanıtıyoruz. Ve belirli bir süre Steam GTA V'i açıyor ve kuruyor. Sonra indirmeden oynayacak duruma geliyor.
 
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı