Şimdi diyelim ki arkadaşın bilgisayarından Steam'den RDR2 veya başka oyun dosyasını alıp kendi bilgisayarıma atsam ve attığım hangi oyunsa satın alsam oyun dosyaları benim hesapta sorun yaratır mı? İnternet sıkıntı. Böyle bir şey yapsam olur mu?
Şimdi diyelim ki arkadaşın bilgisayarından Steam'den RDR2 veya başka oyun dosyasını alıp kendi bilgisayarıma atsam ve attığım hangi oyunsa satın alsam oyun dosyaları benim hesapta sorun yaratır mı? İnternet sıkıntı. Böyle bir şey yapsam olur mu?
Çalışmaz büyük ihtimalle o kadar kolay olsa normal oynayan kalmaz o kadar uygulamalar oluşturulup crack yapmaya çalışmaz.
Satın alma kısmını görmemişim![]()
Oluyor hocam ssd sıfırlamak için pubg hdd attım sonra tekrar ssd attım gayet güzel algıladı.Çalışmaz büyük ihtimalle o kadar kolay olsa normal oynayan kalmaz o kadar uygulamalar oluşturulup crack yapmaya çalışmaz.
Satın alma kısmını görmemişim![]()
Oluyor hocam SSD sıfırlamak için PUBG HDD attım sonra tekrar SSD attım gayet güzel algıladı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.