Arkadaşlar merhaba, internetimde herhangi bir sorun yok. Steam'de oyun indirirken başta yüksek seviyede başlıyor sonra gitgide düşüyor indirme hızı. Google'dan indirme yaparken 5 mb/s hızla sabit indirebiliyorum. Sizce sorun nedir?
Denedim, hepsi aynı sonucu veriyorİndirme sunucunuzu değiştirmeyi deneyin. Ankara, İstanbul ve İzmir var sanırsam. Hangisi yakınsa size.
Denedim ama o'da çözüm olmadıİndirme önbelleğini temizleyin.
Türk telekom kullanıyorum, programı deniyorumİSS nedir? Superonline'da yakın zamanda böyle bir sorun vardı. Ben de yaşamıştım ama şu an yaşamıyorum. İstersen Asus'un GameFirst IV uygulaması ile bant genişliğinde önceliklendirmeyi deneyebilirsin. Epic'te benzer bir sorun yaşıyordum bu uygulama ile çözdüm.
Arkadaşlar merhaba, internetimde herhangi bir sorun yok. Steam'de oyun indirirken başta yüksek seviyede başlıyor sonra gitgide düşüyor indirme hızı. Google'dan indirme yaparken 5 mb/s hızla sabit indirebiliyorum. Sizce sorun nedir?
Steam'i sildim ve tekrar yükledim sorun çözüldüHocam aynı sorunu bende yasıyorum Age of History ınerken halada.