Steam Oyun seçimi

Tolga35

Hectopat
Makaleler
1
Yer
İzmir
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar 7.75tl lik Batman oyunundan alıcam fakat 4 tane farklı farklı var ne gibi farkaları vardır hangisini önerirsiniz ?

Batman Arkham City
Batman Arkham City GOTY
Batman Arkham Asylum GOTY
Batman Arkham Blackgate

Son düzenleme:
GOTY denen şey Game of the Year Edition olarak açılıyor. Normalinden farkı ise ekstra özellikler ekleniyor. Oyuna göre değişiyor. Bildiğim kadarıyla Batman'de fazladan bölüm, kostüm, karakter falan ekleniyormuş. Şimdi sıra ile gidersek;

Arkham City serinin 2. oyunu. GOTY versiyonu bunun daha geniş versiyonu. Arkham City alacaksan GOTY alman daha iyi olur. Arkham Asylum serinin ilk oyunu. Arkham Blackgate ise serinin 3. oyunu olan Arkham Origins'in DLC paketi. Yani bir ek paket ve bu yüzden Arkham Origins'e sahip değilsen bir işe yaramaz. Bir oyun olarak düşünme, oyunun yaması olarak düşün.

Sonuç olarak bu seçenekler içinden Arkham City GOTY veya Arkham Asylum GOTY almalısın. Sanıyorum seriyi daha önce oynamamışsın, o yüzden ilk oyun olan Arkham Asylum'dan başla derim. Kafa karışıklığı olmasın, seriyi tekrar yazayım;

1- Arkham Asylum
2- Arkham City
3- Arkham Origins

Şimdiden hayırlı olsun.

Arkadaşlar 7.75TL'lik Batman oyunundan alacağım fakat 4 tane farklı farklı var ne gibi farkaları vardır hangisini önerirsiniz?

Batman Arkham City.
Batman Arkham City GOTY.
Batman Arkham asylum GOTY.
Batman Arkham blackgate.

6 Yıl sonra cevap versem de oyunların hepsini oynadım. GOTY zaten Game of year Edition demek
O yüzden oyunun çıkış değil de kronolojik sırasına göre almanı tavsiye ederim.
Origins->asylum->City->Knight.
Aralarında en beğendiğim
City->Knight->asylum->Origins.
Grafik kalitesi.
Knight->Origins->City->asylum.
Blackgate i alma bence parana yazık etme.

Hocam 6 yıl geçip neyini cevaplıyorsunuz ?
6 Yıl sonra cevap versem de oyunların hepsini oynadım. GOTY zaten Game of year Edition demek
O yüzden oyunun çıkış değil de kronolojik sırasına göre almanı tavsiye ederim.
Origins->asylum->City->Knight.
Aralarında en beğendiğim
City->Knight->asylum->Origins.
Grafik kalitesi.
Knight->Origins->City->asylum.
Blackgate i alma bence parana yazık etme.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı