furkanharrower
Kilopat
Gift olarak atacağım. Mevcut bakiye 250 TL.
Cyberpunk 190 TL ( özel fiyat Cyberpunk alacaklara )
Cyberpunk 190 TL ( özel fiyat Cyberpunk alacaklara )
Havale yapabilirsiniz. Bende oyunu atarım size. Güven konusunda sıkıntı yaşarsanız aracı bir site kullanabiliriz ama orada da komisyon olur.Cyberpunk alıcam, nerden iletişime geçebiliriz, işlem nasıl oluyor?
Maalesef kullanmıyorumThe Long Dark'ı almak istiyorum. Papara kullanıyor musunuz?
Garanti, Yapı Kredi ve Papara var ama ilk parayı atmam gerekiyorsa aracı site ile alışverişi yapmak isterim. Ne kadar komisyon alıyorlar?Havale yapabilirsiniz. Bende oyunu atarım size. Güven konusunda sıkıntı yaşarsanız aracı bir site kullanabiliriz ama orada da komisyon olur.
Maalesef kullanmıyorum
190 TL gelecek şekilde sat. +%20 yani. Fakat böyle anlamsız oluyor. Aynı fiyat olur. Boşa denemeyin.Gamesatis, bynogame var. Gamesatis benden %20 komisyon alıyor. Bynogame'in ne kadar aldığını bilmiyorum ama her iki siteyede para yüklerken sizden 3-5 TL kesecektir. Benden de çok para kesilmiş oluyor. Sitede 190 TL'ye satış açsam bana gelecek olan para 152 TL sanırım.
Evet o zaman da işin esprisi kalmıyor.190 TL gelecek şekilde sat. +%20 yani. Fakat böyle anlamsız oluyor. Aynı fiyat olur. Boşa denemeyin.
228 lira oluyor %20 komisyonla çok da az sayılmaz bence 22 lira.
@Sönmez Reis uygun mudur sizin için.Garanti, Yapı Kredi ve Papara var ama ilk parayı atmam gerekiyorsa aracı site ile alışverişi yapmak isterim. Ne kadar komisyon alıyorlar?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.