Steam oyunlarına TR yama kurmak VAC ban sebebi mi?

Multiplayer'larda eğer public şekilde oynarsanız ban yersiniz. VAC ban yediğinizde Steam'in bazı özellikleri kısıtlanıyor ve o oyunun envanterini kullanamıyorsunuz.
Hocam geçen arkadaşımla Borderlands 2 de TR yama kurduk bir hikaye bir seneryo olduğu için bitirdik oyunu bir şey olmadı ama şuan anlamadığım şey bir oyunun hikaye/seneryo modunda 1 veya birden fazla kişi ile birlikte yama kurup oynarsak ban yermiyiz.Aslında demek istediğim biz veya arkadaşlarımız dışında insanların oynadığı girebildiği sunucular-oyunlar vs. için mi bu ban yeme olayı geçerli bazı mesela dying lightan örnek vereyim ben tek bitirdim oyunu ama sanırım 4 kişiye kadar arkadaşların ile oynayabiliyosun.4 kişi oynayip yama kursak banmı yiyecektik?
 
Hocam geçen arkadaşımla Borderlands 2 de TR yama kurduk bir hikaye bir seneryo olduğu için bitirdik oyunu bir şey olmadı ama şu an anlamadığım şey bir oyunun hikaye/seneryo modunda 1 veya birden fazla kişi ile birlikte yama kurup oynarsak ban yer miyiz? Aslında demek istediğim biz veya arkadaşlarımız dışında insanların oynadığı girebildiği sunucular-oyunlar vs. için mi bu ban yeme olayı geçerli bazı mesela dying lightan örnek vereyim ben tek bitirdim oyunu ama sanırım 4 kişiye kadar arkadaşların ile oynayabiliyosun. 4 kişi oynayip yama kursak banmı yiyecektik?

Public yani başkalarıyla oynadığınızda ban yeme ihtimaliniz yüksek ama çoğu oyunda bir şey olmaz.
 

Geri
Yukarı