Steam Oyunu Algılamama Sorunu

Ege Günalp

Hectopat
Katılım
31 Ağustos 2016
Mesajlar
7
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Bilgisayarıma dün Technopat sayesinde format attım. Her şey tam oldu ancak ben oyunlarımın yedeğini almıştım. Steam hesabından indirmeden dosyayı SteamApps'in içindeki common bölümüne atmama rağmen Steam'e gelip indire bastığımda indiriyor ve oyun önbelleğini doğrulattığımda eksik dosya bulunamadı diyor ve indirmeye devam ediyor. Dün yedeklediğim bu oyun dosyalarını Steam'e nasıl gönderebilirim?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
İsimde bir değişiklik yaptıysan sorun olabiliyor. Klasör isimleri orjinal halinde kalmalı. Bende CS:GO yu gördürememiştim ve tekrar indirdim maalesef.
 
Şuan tam olarak hatırlamıyorum ama pencerenin sol üst kısmından steam yazısına tıklayıp ayarları seçtiğinizde karşınızda ufak bir pencere gelmeli, orda sol taraftaki sekmeler arasında kütüphane isimli bir sekme var oradan ekleyebilirsiniz oyunların bulunduğu klasörleri. Umarım yanlış hatırlamıyorumdur.
 
Steam kütüphanenden attığın oyunların üstüne gelip sağ tıkla , özelliklere tıkla , yerel dosyalara gel ondan sonrada oyun önbelleğinin bütünlüğünü doğrula'ya tıkla eksik dosyaları bulup yükleyecektir , bir ihtimal düzelir.
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı