Steam oyunu görmüyor

YigithanEricekli

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar öncelikle merhaba. Ben Witcher 3'ü başka bir hesaptan indirmiştim. Yaz indirimine girince de kendi hesabıma aldım, normal olarak oynuyordum. Bugün Steam'de bir sıkıntı oldu. Ben de silip tekrar yükledim. Diğer oyunlarda yükle butonuna basınca dosyaları görüp dosyaları tekrar indirmiyor fakat Witcher 3'ün dosyaları olmasına rağmen dosyaları görmeyip tekrar yüklemeye çalışıyor. Bilen varsa yardım edebilir mi?

klasör.PNG.png
kütüphane.PNG.png

Ben şöyle yapıyorum. Yüklü oyunu başka klasöre at ,oyunun 100 MB'sini kur ,yüklü oyunu tekrar inen kısma at.
Sonra bir 100 MB indirme falan yapar sonra biter.

Doğru yeri seçtiğinize emin misiniz? 2 farklı Witcher 3 görüyorum. Doğru yeri seçerseniz bulması gerekir veya arkadaşın dediği gibi bir kısmını indirdikten sonra oluşan dosya ile değiştirebilirsiniz.
birisi save
Ben şöyle yapıyorum. Yüklü oyunu başka klasöre at ,oyunun 100 MB'sini kur ,yüklü oyunu tekrar inen kısma at.
Sonra bir 100 MB indirme falan yapar sonra biter.
bunu nasıl yaptığını fotoğraflı anlatırmısın tam anlamadım.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı