Steam Oyununu Epic Games'e Taşımak

TeknObeY0

Hectopat
Makaleler
1
Yer
uzay
Merhaba bu sıralar Subnitica'nın yeni oyunu çıktı ve bu oyunu almayı düşünüyorum. Ama önceki oyunu Epic Games Store'dan ücretsiz aldım, bu nedenle oyunu Steam'dan mı yoksa Epic Games Store'dan mı almalıyım bilemiyorum. Galiba oyunun başında eski oyundan kalan inşa ettiğimiz su altı binasından başlatıyor ve acaba Steam'dan aldığımız bir Epic Games oyunu Epic Games Store ile senkronize oluyor mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba bu sıralar Subnitica'nın yeni oyunu çıktı ve bu oyunu almayı düşünüyorum. Ama önceki oyunu Epic Games Store'dan ücretsiz aldım, bu nedenle oyunu Steam'dan mı yoksa Epic Games Store'dan mı almalıyım bilemiyorum. Galiba oyunun başında eski oyundan kalan inşa ettiğimiz su altı binasından başlatıyor ve acaba Steam'dan aldığımız bir Epic Games oyunu Epic Games Store ile senkronize oluyor mu?

Herşey farklı tamamen diğer oyundan, o yüzden Epic Games veya Steam'den satın alman fark etmez.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı