Steam para iadesi gerçekleşmedi

aydinciftci

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. Steam'den 100TL civarında 2 oyun almıştım fakat oyunlar arkadaşımda varmış. Hesabını verdi, oynadım iade ettim oyunları. Yaklaşık 10 gün önce falan iade kabul edildi ve en geç 14 gün içinde para hesabınıza yatırılır falan dedi. Fakat hesap hareketlerine baktığımda hiçbir şekilde Steam'den para gelmemiş gözüküyor. Bir 4 gün daha bekleyeyim mi yoksa desteğe yazayım mı? İyi günler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar merhaba. Steam'den 100TL civarında 2 oyun almıştım fakat oyunlar arkadaşımda varmış. Hesabını verdi, oynadım iade ettim oyunları. Yaklaşık 10 gün önce falan iade kabul edildi ve en geç 14 gün içinde para hesabınıza yatırılır falan dedi. Fakat hesap hareketlerine baktığımda hiçbir şekilde Steam'den para gelmemiş gözüküyor. Bir 4 gün daha bekleyeyim mi yoksa desteğe yazayım mı? İyi günler.
Bekle.

Steam cüzdan kodu olarak isteseydiniz 24 saat içinde hesabınıza para geliyor ama siz büyük ihtimal kredi kartına istemişsiniz o yüzden on dört gün içinde iade olacaktır bekleyin. Bu arada steam genelde parayı hep son gün yollar benim tüm iadelerim de hep son gün para yattı.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı