Steam Para İadesi Yapmayıp Üstüne Para Çekti

josephsener

Kilopat
Yer
İstanbul
2-3 gün önce 25 liralık bir oyun almıştım ve oynamaktan vazgeçtim. Oyunu yüklemeden direkt iade talebinde bulundum ve dün gece ise para iadesi yapıldı denildi, ben de kontrol etmek amaçlı hesabıma girdim ve 0,00 TL para yollamışlar üstüne 25 TL para çekmiş. Daha önce başına gelen oldu mu bunun için ne yapmam lazım 50 lira yandı gitti.

Son düzenleyen: Moderatör:
Öyle olduğuna emin misiniz? 0 TL para yollamıyorlar blokaj koyuyorlar (bu hesapta + şeklinde gözüküyor) ardından parayı hesaptan çekiyorlar.

Paranın iade edilmesi bir kaç iş gününü bulabilir. Steam gibi büyük bir platformdan bahsediyoruz, bir sıkıntı yaşayacağınızı düşünmüyorum ben defalarca iade yaptım bir sorun olmadı.

Aynen blokaj koydular.
Karta iade cüzdana iadeden daha uzun sürüyor. Iadenin onaylanmasi paranin hesabiniza yattigi anlamina gelmiyor. Biraz daha bekleyin, olmazsa Steam destek ile iletisime gecersiniz.
Onda sıkıntı yokta neden 25 lira para çektiler onu anlamadım.

Hocam yakın zamanda ben de yaptım. 43 liralık satın alımımın 3 lirası steam cüzdanından 40 lirası karttan idi. Talebimin ertesi günü ikisine de iade aynı verdiğim şekilde karta 40, bakiyeye 3 lira olarak yattı. Kartı seçtiğiniz halde cüzdan bakiyenizde parayı arıyor olabilir misiniz? Banka hareketlerini görüntüleyip ekran fotoğrafı atarsanız da olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…