Steam Para İadesi Yapmayıp Üstüne Para Çekti

Hocam yakın zamanda ben de yaptım. 43 liralık satın alımımın 3 lirası steam cüzdanından 40 lirası karttan idi. Talebimin ertesi günü ikisine de iade aynı verdiğim şekilde karta 40, bakiyeye 3 lira olarak yattı. Kartı seçtiğiniz halde cüzdan bakiyenizde parayı arıyor olabilir misiniz? Banka hareketlerini görüntüleyip ekran fotoğrafı atarsanız da olabilir.
Ödemeyi Steam cuzdanından yapmadım direkt olarak banka hesabım üzerinden yaptım. İade talebi oluştururken ise sonu ***8 ile biten kartıma para aktarılmasını seçtim. Kart hareketlerine baktığım zaman ise STEAMGAMES 0,00 yollamış mı bir şey yapmış işte tam anlamadım onun bir üstünde ise 25 TL STEAMGAMES para çekmiş. Ben hiç bir ödeme yapmadım bunlar benim İade talebi kabul edildiği zaman oldu(bu iki işlemde dün gece saat 22:57'de oldu STEAMGAMES para çekmiş).

Ödemeyi Steam cuzdanından yapmadım direkt olarak banka hesabım üzerinden yaptım. İade talebi oluştururken ise sonu ***8 ile biten kartıma para aktarılmasını seçtim. Kart hareketlerine baktığım zaman ise STEAMGAMES 0,00 yollamış mı bir şey yapmış işte tam anlamadım onun bir üstünde ise 25 TL STEAMGAMES para çekmiş. Ben hiç bir ödeme yapmadım bunlar benim İade talebi kabul edildiği zaman oldu(bu iki işlemde dün gece saat 22:57'de oldu STEAMGAMES para çekmiş).
Ekran görüntülerini paylaşırsan netlik kazanacak konu, söylediğin şeyler saçma yok yollamış mı yok bir şey yapmış mı kesin bir şey biliyorsan eğer ekran görüntülerini paylaş ki yardımcı olalım. Ekran görüntüsünü bekliyorum.

Ekran görüntülerini paylaşırsan netlik kazanacak konu, söylediğin şeyler saçma yok yollamış mı yok bir şey yapmış mı kesin bir şey biliyorsan eğer ekran görüntülerini paylaş ki yardımcı olalım. Ekran görüntüsünü bekliyorum.
Hesap hareketlerini buraya bırakıyorum. Steam üzerinden hesabıma 25₺ geldi fakat bu neyin 25₺ anlamadım.
Konu şu : Oyun aldım daha sonra iade ettim iade ederken iade onayı alındığı tarih ve saatte hesabımdan para çekildi (22:37).İade edilen para aktarılmadı ve onun üzerine 25₺ daha para çekildi.

Dosya Ekleri

• steam1.png
    steam1.png
    13,8 KB · Görüntüleme: 57
  • steam.png
    steam.png
    14,4 KB · Görüntüleme: 65
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı