Steam paramı iade etmiyor

Daha fazla  
6 Saat oldu. Biliyorum daha beklemeliyim fakat Portal'i iade edince hemen gelmisti para. Hemen derken 1 saat sonra. ETS 2'yi iade ettim yarin cevap verdiler paraniz ** ile biten kartiniza iade olmustur dedi. Fakat para yok. Ne yapabilirim?

6 Saat oldu. Biliyorum daha beklemeliyim fakat Portal'i iade edince hemen gelmisti para. Hemen derken 1 saat sonra. ETS 2'yi iade ettim yarin cevap verdiler paraniz ** ile biten kartiniza iade olmustur dedi. Fakat para yok. Ne yapabilirim?
Ben bir defasında 30 gün beklemiştim iade için.

Bankaya göre 1-2 hafta bile sürebiliyor.

Onlar parayı iade etmiştir lakin banka, hesabına yansıtmamıştır. Ki iade yansımaları hafta içi iş saatleri içerisinde oluyor. Banka, 1-7 iş günü içerisinde gelen iadeyi hesabına yansıtır merak etme.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı