Steam paylaşımlı hesap alınır mı?

Godlixy

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İntel i5-6600 | Sapphire Pulse RX 590
Arkadaşlar Steam random hesap almıştım. Elden Ring var çıktı hesapta neyse indirmeye başladım hesaptan attı. Böyle bir hata verdi. Paylaşımlı hesaplarda da böyle oluyor mu? Bir sıkıntı çıkmıyorsa İtemsatış gibi sitelerden paylaşımlı hesap almayı düşünüyorum.
1719497879736.png

Arkadaşlar Steam random hesap almıştım. Elden Ring var çıktı hesapta neyse indirmeye başladım hesaptan attı. Böyle bir hata verdi. Paylaşımlı hesaplarda da böyle oluyor mu? Bir sıkıntı çıkmıyorsa İtemsatış gibi sitelerden paylaşımlı hesap almayı düşünüyorum.
Eki Görüntüle 2234384
Alınır, 25 liraya itemsatis sitesinden alırsın. Çoğu oyunu o şekilde oynuyorum. Steam ile gir, oyunu indir. İndirme esnasında seni hesaptan atmaz. Oyun indikten sonra, Steam'i offline yap ve keyfini sür. Hiçbir şekilde oyundan atmaz.

Eki Görüntüle 2234384

Bende 100 tane civarında Steam hesabı var hepsinde farklı oyun var ve hiç sorun yaşamadım item hesaptan alıyorum diğerlerine pek güvenmiyorum ama siz bilirsiniz sorun yaşamıyıcağınıza eminim sizin dediğiniz gibi olduğu zaman satıcı size yani bir hesap sağlıyor hatta bazen RDR 2 aldınız mesela Cyberpunk 2077 de yanında çıkıyor oyunlar bu kadar pahaliyken oyun alınmaz tavsiyem item hesaptaki ucuzstoreyi kullanmanız opps gamer shopu kullanmayın geç cevap veriyor.

Arkadaşlar peki bu aldığım hesaba giriş yaptıktan sonra aile paylaşımı açıp kendi hesabımdan oynayabilir miyim?

Alınır mı?

Alınmaz ops geç cevap veriyor ayrıca item hesapta daha ucuza geliyor ucuzstore1 kullanıcısından alın item hesapta muhtemelen kendi mağzam sanacak çoğu kişi ama değil ben çok alışveriş yaptığım için söylüyorum.

Ekran görüntüsü 2024-06-28 144253.png

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı