S Selman Erdem Femtopat Katılım 12 Ekim 2020 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ekim 2020 #1 Hepinize iyi akşamlar diliyorum. Steam hesabıma yaklaşık 2 senedir girmiyorum. Geçen gün girdim ve pazarı kullanamıyorum aradan 1 hafta geçmesine rağmen sınırsız ban falan mı oldu? Dosya Ekleri 34FA3AE7-8218-4B29-A6DE-22CCFFECB649.png 251,1 KB · Görüntüleme: 83
Hepinize iyi akşamlar diliyorum. Steam hesabıma yaklaşık 2 senedir girmiyorum. Geçen gün girdim ve pazarı kullanamıyorum aradan 1 hafta geçmesine rağmen sınırsız ban falan mı oldu?
Ma'at Terapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Katılım 23 Haziran 2019 Mesajlar 7.087 Makaleler 8 Çözümler 297 27 Ekim 2020 #2 Son 2 madde yüzünden 15 günlük kısıtlama olmuş olabilir. Artı 0 Eksi
faux Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Haziran 2020 Mesajlar 1.357 Makaleler 1 Çözümler 13 Yer İstanbul 27 Ekim 2020 #3 Steam Guardı etkinleştirdikten sonra 15 gün beklemelisiniz. Uzun süre girmediğinde oluyor, sınırsız ban olayı yok. Steam Guard'ı etkin hale getirip açılmasını bekle. Artı 0 Eksi
Steam Guardı etkinleştirdikten sonra 15 gün beklemelisiniz. Uzun süre girmediğinde oluyor, sınırsız ban olayı yok. Steam Guard'ı etkin hale getirip açılmasını bekle.
KS KS S Selman Erdem Femtopat Katılım 12 Ekim 2020 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ekim 2020 #4 faux dedi: Steam Guardı etkinleştirdikten sonra 15 gün beklemelisiniz. Uzun süre girmediğinde oluyor, sınırsız ban olayı yok. Genişletmek için tıkla... faux dedi: Steam Guardı etkinleştirdikten sonra 15 gün beklemelisiniz. Uzun süre girmediğinde oluyor, sınırsız ban olayı yok. Steam Guard'ı etkin hale getirip açılmasını bekle. Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
faux dedi: Steam Guardı etkinleştirdikten sonra 15 gün beklemelisiniz. Uzun süre girmediğinde oluyor, sınırsız ban olayı yok. Genişletmek için tıkla... faux dedi: Steam Guardı etkinleştirdikten sonra 15 gün beklemelisiniz. Uzun süre girmediğinde oluyor, sınırsız ban olayı yok. Steam Guard'ı etkin hale getirip açılmasını bekle. Genişletmek için tıkla...