Steam pazarda envanterimi göremiyorum

crytominer

Hectopat
Merhaba, Steam pazarda envanterimi göremiyorum ve dolaylı olarak da satamıyorum ilk girdiğimde fotoğraftaki gibi boş gözüküyor. Sonra yukarıdan başka oyunun envanterine tıklayınca karşıma envanterinizde hiçbir öge bulunmuyor uyarısı çıkıyor. Telefondan giriyorum yine aynı hatayı alıyorum. 1-2 haftadır böyle onun öncesinde girebiliyordum, yardımcı olabilir misiniz?

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2021-01-14 153014.png
    Ekran görüntüsü 2021-01-14 153014.png
    225,1 KB · Görüntüleme: 81
  • Ekran görüntüsü 2021-01-14 153026.png
    Ekran görüntüsü 2021-01-14 153026.png
    234,6 KB · Görüntüleme: 77
Merhaba, Steam pazarda envanterimi göremiyorum ve dolaylı olarak da satamıyorum ilk girdiğimde fotoğraftaki gibi boş gözüküyor. Sonra yukarıdan başka oyunun envanterine tıklayınca karşıma envanterinizde hiçbir öge bulunmuyor uyarısı çıkıyor. Telefondan giriyorum yine aynı hatayı alıyorum. 1-2 haftadır böyle onun öncesinde girebiliyordum, yardımcı olabilir misiniz?
Merhaba, bu hatayı bende yaşıyordum. Bir süre sonra nedenini anladım. Steam de pazarda satılamayacak ürünler vardır. Bu da onlardan birisi sanırım. Benim envanterimde de 12 Tane TF 2 itemi bulunuyordu. Ama satılabilecek eşyalar değildi. Envanterime girdiğimde gözüküyorlardı ama pazar da satmaya çalıştığımda hiç bir şey gözükmüyordu. Ben bu hatayı CS'de hiç yaşamadım. Envanterine girip orada ki eşyalara basıp açıklamasının en altındaki yeri okuyun. Pazarda satılıp, satılamayacağı belirtilir orada.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı