Steam pazardan 600 TL harcanmış

Bilgisayarınıza virüs bulaşmış gibi duruyor. Şüpheli bir şeyler, indirmeler son zamanlarda yapmış mıydınız ?
Hayır kullandığım tüm programlar lisanslı. Fakat dün bir screen shot uygulaması indirdim. %100 o yüzden.

Format atacağım fakat pc açılmıyor siyah ekranda kalıyor. İyice çökmüş gibi. Akbank a dilekçe oluşturuyorum, paramı geri alsam pc sıkıntı değil formatlar açarım.

Geçmiş olsun hemen bankaya başvurun, bilgieriniz çalınmış. Bilgisayarınızı kontrol edin virüs falan olabilir.
teşekkür ederim. Tüm programlarım lisanlsı olmasına rağmen virüs bulaştırmayı başardım gibi. Tüm harcamaları bu saatten sonra sanal kart ile yaparım. Sizin de başınız yanmasın, 5 tl bile olsa sanal kart kullanalım.

Harcama şu şekilde olmuş : cs go da 40 kuruşluk item benim hesabıma 630 tl ye satılmış olarak görülüyor.

Son düzenleme:
Format atacağım fakat PC açılmıyor siyah ekranda kalıyor. İyice çökmüş gibi. Akbank'a dilekçe oluşturuyorum, paramı geri alsam PC sıkıntı değil formatlar açarım.

Bilgisayar açılırken BIOS'a girmeye çalışır mısınız?

Bilgisayar açılırken BIOS'a girmeye çalışır mısınız?
Format attım bile. Şu an akbank itiraz başvurusu ile uğraşıyorum fakat müşteri hizmetleri 5 para etmediği için "uğraşıyorum". Yakınımda kırtasiye yok, e imza oluşturmaya çalışıyorum mail için. Direkt akbank sitesinden yapamıyorum kartı iptal ettirdiğim için.

Son olarak avukat akrabamı aradım, kredi kartı olsa kesin paranı alırdın ama banka kartı şaibeli dedi. Terledim vallahi.

40 kuruşluk satın alımlar nasıl sende 600 TL gözüküyor acaba çok ilginç..
Neredeyse son 1 yıldır steamde bu tür şeylerden başı yanan onlarca insanı ben bu forumda gördüm. Bilgisayar kullanıcısının da tabi ki filli yanlışı var ancak demek ki Steam de de bir sorun ya da bir açık var. Kimisi dosya indirdin virüs girdi diyor kimisi de hiç bir şey indirmediğim halde envanterim gitti diyor.

40 kuruşluk item, benim hesabımdan 631 tl ödenerek satın alınmış görünüyor. Önce steam hesabıma 80 + 80 + 80 + 400 tl olarak bakiye yükleniyor benim kartımdan, sonra bu elemanın ürünü benim hesabımdan 631 tl ye satın alınıyor. Olay bu. Dün yüklediğim ekran görüntüsü alma uygulamasından virüs bulaştığını tahmin ediyorum. Harcama itirazı oluşturup savcılığa suç duyurusunda bulundum. Avukat abimin dediğine göre banka paramı iade edecek, fakat davaya takipsizlik kararı verilecek.

Uygulamayı pcye mi yüklemiştiniz ? Birde uygulamanın adı nedir veya siz artık olan oldu ama yerli yabancı forumlarda uygulama hakkındaki yorumlara baktınız mı?

Uygulamayı pcye mi yüklemiştiniz ? Birde uygulamanın adı nedir veya siz artık olan oldu ama yerli yabancı forumlarda uygulama hakkındaki yorumlara baktınız mı?
Evet pc üzerinden. Adını hatırlamıyorum. Lightshot hata verip duruyordu, başka bir uygulama ararken denk gelmiştim. Bir youtube videosu izleyerek bulmuştum uygulamayı. Yorumları da harikaydı. Demek ki bot basmış. Sonuçlanınca paramı geri alıp alamadığımı tekrardan haber ederim. Herkese teşekkürler.

Dostlarım son durum:
Steam tüm ürünlerin iadesini alarak paramı 14 gün içerisinde bakiye olarak düşecek. Bizim Banka ve savcılık daha dosyaya bakmadı.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…