sola
Hectopat
Daha fazla
Hayır kullandığım tüm programlar lisanslı. Fakat dün bir screen shot uygulaması indirdim. %100 o yüzden.Bilgisayarınıza virüs bulaşmış gibi duruyor. Şüpheli bir şeyler, indirmeler son zamanlarda yapmış mıydınız ?
Format atacağım fakat pc açılmıyor siyah ekranda kalıyor. İyice çökmüş gibi. Akbank a dilekçe oluşturuyorum, paramı geri alsam pc sıkıntı değil formatlar açarım.RAT veya Keylogger olabilir, veya bir uygulama açarak şifrenizi kaptırıp harcamışlardır. Bankayla görüşün hocam. Kartınızı internet harcamalarına kapatın bir süre. AV ile tarama yapmanızı da öneririm.
teşekkür ederim. Tüm programlarım lisanlsı olmasına rağmen virüs bulaştırmayı başardım gibi. Tüm harcamaları bu saatten sonra sanal kart ile yaparım. Sizin de başınız yanmasın, 5 tl bile olsa sanal kart kullanalım.Geçmiş olsun hemen bankaya başvurun, bilgieriniz çalınmış. Bilgisayarınızı kontrol edin virüs falan olabilir.
Harcama şu şekilde olmuş : cs go da 40 kuruşluk item benim hesabıma 630 tl ye satılmış olarak görülüyor.
Son düzenleme: