- Makaleler
- 9
Ya olmazsa gibi bir şey yok. İade ederken öyle bir şey çıkması lazım yanlışım yoksa.Hocam puan otomatik geliyor mu? Oyunu iade ederim ama ya olmazsa?
Ya olmazsa gibi bir şey yok. İade ederken öyle bir şey çıkması lazım yanlışım yoksa.Hocam puan otomatik geliyor mu? Oyunu iade ederim ama ya olmazsa?
Uygulamadan Yardım sekmesinden Steam Destek kısmına girin. Kategoriler arasından "Satın alımlar" kısmından puan ile aldığınız alışverişe tıklayıp öğe ile ilgili sorun yaşıyorum deyin ve sonra "Steam Destek ile iletişime geç" sekmesine girin.İşte hocam nereden açacağım? konu da anlatmak istedim, nereden yazacağım?
Hocam nereden desteği açabilirim? bu arada MisakiTaro'nun dediği olabilir mi?
Çok Teşekkürler hocam, şansızımızı deneyelim.Uygulamadan Yardım sekmesinden Steam Destek kısmına girin. Kategoriler arasından "Satın alımlar" kısmından puan ile aldığınız alışverişe tıklayıp öğe ile ilgili sorun yaşıyorum deyin ve sonra "Steam Destek ile iletişime geç" sekmesine girin.
Deniyim hocam, adamsınız olursa Allah sizden razı olsun.Ya olmazsa gibi bir şey yok. İade ederken öyle bir şey çıkması lazım yanlışım yoksa.
MisakiTaro'nun dediği olabilir mi?
Hocam aldığım arka planı göremiyorum, ama arka planı almak için Carx Drift racing almıştım, onu iade etsem.Uygulamadan Yardım sekmesinden Steam Destek kısmına girin. Kategoriler arasından "Satın alımlar" kısmından puan ile aldığınız alışverişe tıklayıp öğe ile ilgili sorun yaşıyorum deyin ve sonra "Steam Destek ile iletişime geç" sekmesine girin.
Deniyim hocam, yapıyorum.İade edeceğiniz zaman hesabınızdan gidecek öğeleri de gösterir.
Onu iade ederseniz arka planı da iade etmiş olursunuz. O da bir yöntem bazen ben de öyle yapıyorum.Hocam aldığım arka planı göremiyorum, ama arka planı almak için Carx Drift racing almıştım, onu iade etsem.
Eki Görüntüle 1659809
Adamsınız hocam, oldu iade talebinde bulundum.Oyunu iade ederseniz. Arka plan sizden alınıp, puanınız geri veriliyor. @w1llard
Bizzat kendim test ettim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.