Steam ''Profil verileri yüklenemedi'' hatası

hellomister

Hectopat
Makaleler
5
Yer
İstanbul
Son 3-4 gündür profilime girmeye çalıştığımda böyle diyor giremiyorum. Steam'e girebiliyorum oyun oynayabiliyorum fakat profile girmiyor. Hesabımda hiçbir ban yok.

Aynı sorun bende de var ve desteğe yazdığımda sunucu hatasından kaynaklı cevabı aldım. Fakat hala düzelmedi. Hata bazen geliyor bazen gidiyor bazen 1 saat sürüyor bazen 4 saati buluyor.
Son 3-4 gündür profilime girmeye çalıştığımda böyle diyor giremiyorum. Steam'e girebiliyorum oyun oynayabiliyorum fakat profile girmiyor. Hesabımda hiçbir ban yok.

Aynı sorun bende de var ve desteğe yazdığımda sunucu hatasından kaynaklı cevabı aldım. Fakat hala düzelmedi. Hata bazen geliyor bazen gidiyor bazen 1 saat sürüyor bazen 4 saati buluyor.
Umarım en yakın zamanda düzelir o zaman teşekkür ederim.

Düzeldi galiba bende hocam ama yeniden başlayabilir.

Yok yine oldu maalesef.

Son düzenleme:
Umarım en yakın zamanda düzelir o zaman teşekkür ederim.

Düzeldi galiba bende hocam ama yeniden başlayabilir.

Yok yine oldu maalesef.

Aynen bende de öyle sürekli gidip geliyor. Ve dün bu hata hakkında bir konu daha açıldığını gördüm. Umarım bu sorunu en erken zamanda çözerler.

Son 1 haftadır bende aynı problem ile karşılaşıyorum ve sinir bozucu bir hal almaya başladı. Yaklaşık 2-3 saattir topluluk kısmında hiçbir şeye erişemiyorum.

Benim de maalesef. Steam desteğe yazdım çık gir yap dedi sanki düşünemedik.

Düzeldi mi bende hala düzelmedi?

Maalesef düzelmedi. Desteğe yazdığımda aynı cevabı aldım.

Son 1 haftadır bende aynı problem ile karşılaşıyorum ve sinir bozucu bir hal almaya başladı. Yaklaşık 2-3 saattir topluluk kısmında hiçbir şeye erişemiyorum.

Umarım düzeltilir. Gerçekten çok can sıkıcı bir olay.

Profil fotoğrafınız soru işareti şeklinde, kullanıcı adınız da rakamlardan mı oluşuyor? Bende de son bir aydır benzer bir sorun var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…