hellomister
Hectopat
Son 3-4 gündür profilime girmeye çalıştığımda böyle diyor giremiyorum. Steam'e girebiliyorum oyun oynayabiliyorum fakat profile girmiyor. Hesabımda hiçbir ban yok.
Son 3-4 gündür profilime girmeye çalıştığımda böyle diyor giremiyorum. Steam'e girebiliyorum oyun oynayabiliyorum fakat profile girmiyor. Hesabımda hiçbir ban yok.
Umarım en yakın zamanda düzelir o zaman teşekkür ederim.Aynı sorun bende de var ve desteğe yazdığımda sunucu hatasından kaynaklı cevabı aldım. Fakat hala düzelmedi. Hata bazen geliyor bazen gidiyor bazen 1 saat sürüyor bazen 4 saati buluyor.
Düzeldi galiba bende hocam ama yeniden başlayabilir.Aynı sorun bende de var ve desteğe yazdığımda sunucu hatasından kaynaklı cevabı aldım. Fakat hala düzelmedi. Hata bazen geliyor bazen gidiyor bazen 1 saat sürüyor bazen 4 saati buluyor.
Umarım en yakın zamanda düzelir o zaman teşekkür ederim.
Düzeldi galiba bende hocam ama yeniden başlayabilir.
Yok yine oldu maalesef.
Merhaba hocam çözüldü mü?Aynen bende de öyle sürekli gidip geliyor. Ve dün bu hata hakkında bir konu daha açıldığını gördüm. Umarım bu sorunu en erken zamanda çözerler.
Merhaba hocam çözüldü mü?
Maalesef hocam.
Maalesef hocam.
Benim de maalesef. Steam desteğe yazdım çık gir yap dedi sanki düşünemedik.
Düzeldi mi bende hala düzelmedi?
Son 1 haftadır bende aynı problem ile karşılaşıyorum ve sinir bozucu bir hal almaya başladı. Yaklaşık 2-3 saattir topluluk kısmında hiçbir şeye erişemiyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.