Steam Community :: ᴛʜє ₲oⓋєʀɴoʀ
You'll never fly alone! Benim naçiz vücudum elbet bir gün toprak olacaktır, ancak Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır- Mustafa Kemal Atatürk
nasıl yani reis beğemediysen neden sordun merak ettim söylerim sıkıntı değilde beğenmediğin birşeyi neden kullanmak istersin ki ?Ben beğenmedim Atatürk'ü oraya nasıl koydun bende koymak istiyorum aynı şekilde söyler misin?
Atatürk'ü beğenmedim demedim virgülü unutmuşum sen söyle nasıl koydun Atatürk'ü bende koycam.nasıl yani reis beğemediysen neden sordun merak ettim söylerim sıkıntı değilde beğenmediğin birşeyi neden kullanmak istersin ki ?
Atamı gördükten sonra kötü olduğunu sorgulayamam bile...YKS çalışıyordum yorumlarınızı tek tek okuyacağım kafa dağıtmak adına açık açık eleştirin.![]()
Steam Community :: ᴛʜє ₲oⓋєʀɴoʀ
You'll never fly alone! Benim naçiz vücudum elbet bir gün toprak olacaktır, ancak Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır- Mustafa Kemal Atatürksteamcommunity.com
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.