ardanoir
Kilopat
Yok be hocamBence gayet güzel.
Hesabınızı inceledimde siz yaşıyormusunuz? Her oyun en az 100 saat. Oyunlarınızın yarısından fazlası ücretli , heralde çok zenginsiniz.
Yok be hocamBence gayet güzel.
Hesabınızı inceledimde siz yaşıyormusunuz? Her oyun en az 100 saat. Oyunlarınızın yarısından fazlası ücretli , heralde çok zenginsiniz.
Bende hiç paralı oyun yokda , beleşçiyimYok be hocamcsgo kumar sitelerinden üç beş para kazanıyorum onlar da skin ve oyuna gidiyor
![]()
Bende hiç paralı oyun yok da, beleşçiyim.
Olabilir aslında , size zahmet olmassa.İsterseniz hediye oyun atayım de benim de Steam'de para kalmadı maalesefBattım şu aralar.
Dediğim gibi hocam şu aralar fena battımOlabilir aslında , size zahmet olmassa.
Atamazsanızda canınız sağolsun. https://steamcommunity.com/profiles/76561199380858543/Dediğim gibi hocam şu aralar fena battımsiz steam profilinizi yazın ben belki para katlayabilirsem atarım birkaç oyun. Atamazsam kusuruma bakmayın.
Oynamayı bıraktığım oyunlarda GTA, Outlast, Manhunt, CSGO hariç 1000 saate tamamlamak için saat kastım. 1000 saatim varsa max. 200-300 saat kasmışımdır program ile.Hocam hesabınız 1 yıllık ve bu kadar çok saat yapmanız için evden çıkmadan bilgisayarın başında sadece oyun oynamanız gerekiyor. Neredeyse tüm oyunlarda saat kasmışsınız zaten.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.