Steam Profiline Çizgi Ekleme

VΣNOM

Hectopat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Profil Kapağı
1522654119
Başka birinden gördüm, yapmak istediğim tasarım:
upload_2017-8-24_13-17-55.png

Son düzenleyen: Moderatör:
En az 10 seviye olursanız profilinize özel vitrinler koyabilirsiniz. Her 10 seviyede yeni bir vitrin koyma şansınız var, sınırını bilmiyorum. Vitrinlerdeki içerikler şunlar:
2017-08-24 14_59_21-Steam Topluluğu __ Profili Düzenle - Opera.jpg

Özel Bilgi Kutusu'nu seçip istediğiniz gibi bilgi yazabilirsiniz.

En az 10 seviye olursanız profilinize özel vitrinler koyabilirsiniz. Her 10 seviyede yeni bir vitrin koyma şansınız var, sınırını bilmiyorum. Vitrinlerdeki içerikler şunlar:
Eki Görüntüle 255859

Özel Bilgi Kutusu'nu seçip istediğiniz gibi bilgi yazabilirsiniz.
Cevaplarınız için teşekkürler. Fakat istediğim şey meğerse sadece birkaç duvar kağıdıymış. Pazar'a zup background diye yazınca çıkıyor. Diğer Bir konu ise çizim vitrinime nasıl bu tasarımı uygulayabilirim ? Bende 2 bölüm var ama 3 bölüm olarak gif yapmak istiyorum. Aynı bu resimdeki gibi:
profil2.png

Steam'de 60 levelim fakat ben bu şekilliyazı yazmayı bulamadım.İntarnet üzerinden baktım fakat yinede yok bende o özel bilgi kutusundaki gibi yazı yazmak istiyorum nasıl ve nerden bulabilirim.Yardımcı olursanız sevinirim.

Gif sitelerindekiler seni tatmin etmiyorsa after effects ile içli dışlı olursan yapabilirsin. O paylaştığın resim after effects ile yapılmış mesela.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı