Kapalı Steam puan

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Elimde çok fazla bir miktar yok, olanı vereyim. Herhangi bir ücrete gerek yok hocam.

Hocam ne kadar var peki? Bana 300 puan yetiyor ve bilen bir arkadaş cevaplarsa sevinirim bir kişi bana puan attığı anda kullanabiliyor muyum?

Elimde çok fazla bir miktar yok, olanı vereyim. Herhangi bir ücrete gerek yok hocam.
Berkay siz misiniz hocam? Discord üzerinden istek geldi.

Son düzenleme:
@Harry Da Souza Ödül verildiğinden 14 gün sonra kullanılıyor sanırım. Aldığım ödül ile ilgili gelen mailde şu yazıyor:

Steam Topluluğu'nda yaptığınız öğe paylaşımlarından ötürü diğer kullanıcılar size ödül verdi! Ödülleriniz, öğelerinizle birlikte çevrimiçi olarak gösterilecek.
Ödülü aldıktan 14 gün sonra ayrıca Steam puanı da elde edeceksiniz. Aşağıda listelenen ödüller size toplam 300 puan verecek.

Bunun için yapmanız gereken bir şey yok. Steam topluluk puanlarınız otomatik olarak 14 gün sonra verilecek. Puanlarınızı Topluluk Puan Dükkânı'nda kullanabileceğiniz gibi, başka kullanıcılar tarafından oluşturulmuş içeriklere ödül vermek için de kullanabilirsiniz.

Hocam siz karar vereceksiniz diğer satıcılar ortalama kaça koyuyorsa o fiyata koyardım.
Önceden açılan konulara baktığıma göre sanırım 25 TL civarına denk geliyor toplam. Şimdilik oyun alma gibi bir planım olmadığı için satmayı düşünmüyorum. İleride tekrardan ihtiyacım olursa satmayı düşünürüm.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı