Steam puanı satın alınabilir mi?

Estafirullah hocam bilmeyebilirsiniz gayet normal, sizin puanınız 10.000 oluyor hocam.
Hocam ben siparişi satın aldım bana böyle bir bildirim geldi,

Hocam ben siparişi satın aldım bana böyle bir bildirim geldi,
Siparişin teslim edildiğini nasıl anlayacağım? Steam'de yanda profil ödülleri kısmında gözükmesi gerekmiyor mu? Şuan hesabım böyle gözüküyor

.

Ürünün hesabıma geçmesi için işlemi onayla kısmını onaylamam mı gerekiyor? Ben önce sipariş teslimi olacağını sonra onay yapmanın daha mantıklı olduğunu düşündüğüm için bekliyorum.

Dosya Ekleri

• 1.PNG
    1.PNG
    75,7 KB · Görüntüleme: 238
  • 2.PNG
    2.PNG
    43,1 KB · Görüntüleme: 240
  • 3.PNG
    3.PNG
    1,9 MB · Görüntüleme: 244
Son düzenleme:
Konuyu hortlatiyorum kusura bakmayin ama, 14 gun sonra puanlar geldi mi?
Evet ya tam 14 gün sonra geliyormuş.
Kanıtlayın da alalım.
Hocam puanlar geldi gelmesine ama konunun üzerinden baya geçtiği için tam tarihini, kaç gün sonra geldiğini falan hatırlamıyorum. Bunu nereden görebileceğim hakkında bir bilginiz varsa bakıp sorunuza cevap vermeye çalışırım.

Hocam puanlar geldi gelmesine ama konunun üzerinden baya geçtiği için tam tarihini, kaç gün sonra geldiğini falan hatırlamıyorum. Bunu nereden görebileceğim hakkında bir bilginiz varsa bakıp sorunuza cevap vermeye çalışırım.

Bir yerden bakılıyordu diye hatırlıyorum.
Steam puan geçmişinden sanırım.
Gelen veya harcanan puanların tarihi görülüyordu.
Mobile steam'dan bulamadım yeri.

Bir yerden bakılıyordu diye hatırlıyorum.
Steam puan geçmişinden sanırım.
Gelen veya harcanan puanların tarihi görülüyordu.
Mobile steam'dan bulamadım yeri.
Ben aldim 1 hafta once falan, profilde oduller kisminda puanlar gozukuyor 1 haftaya da kullanilabilir hale gelir herhalde.

Hocam şuan almak istiyorum da nereden aldınız site olarak? İtemsatışta LEGENDSHOP'tan almayı düşünüyorum ben eğer oradan aldıysanız ödül olarak mı yolluyorlar hesaba? Steam hesabında herhangi bir illegal durum olmuyor değil mi veya çalınma vesayire

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı