Steam PUBG çöküyor

JR01

Decapat
Daha fazla  
PC PUBG oynuyorum daha önce hiç crash yemezdim fakat sonradan sürekli crash yemeye başladım ve sürekli olarak oluyor. İnternetteki çoğu şeyi denedim AMD kullanıyorum grafikler en düşükte sistem parçalarının sıcaklıkları da gayet stabil ve yeterli. Başlatma kodları da denedim ama faydası yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben grafikleri biraz düşürerek çözmüştüm. Sen de acaba grafik ayarını kurcalayabilir misin ? En düşükte değil de güzel bir ayar yapsan iyi olur.

AMD Adrenalin de voltaj ayarlarını değiştirdiniz mı?

Adrenalin Edition kullanıyorum voltaj ayarlarıyla oynamadım.
Aldığım hata bu.
Unknown crash. Our engineers will look into this problem.

Ben grafikleri biraz düşürerek çözmüştüm. Sen de acaba grafik ayarını kurcalayabilir misin? En düşükte değil de güzel bir ayar yapsan iyi olur.

Denedim doku ayarını falan yükselttim normaol şartlarda orta ayarlarda ideal FPS'lerde oynayabiliyorum ve sorun yaşamıyorum ama son 10 GB'lik güncellemeden sonra sürekli crash atmaya başladı bazen AMD driver ıda crash penceresi açıyor.

Steam'den oyunun dosya bütünlüğünü doğruladınız mı?

App datadan kullancı ayarlarını silip dosya bütünlüğünü doğrladım fakat yine de düzelmediş bazı yerlerde direx 12'ye alınca düzeldiğini gördüm 2 3 eldir crash atmadı henüz. Birkaç kere dosya bütünlüğünü doğruladım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı