Re Malaka Decipat Katılım 21 Haziran 2021 Mesajlar 2.204 Makaleler 17 Çözümler 5 Yer Rome 3 Ağustos 2021 #31 syichlee dedi: PUBG Lite oyna bence fark olacağını sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Bedava oyun oynanır mı? Hile doludur.
syichlee dedi: PUBG Lite oyna bence fark olacağını sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Bedava oyun oynanır mı? Hile doludur.
noclip Hectopat Katılım 21 Kasım 2020 Mesajlar 2.765 Çözümler 7 3 Ağustos 2021 #32 Re Malaka dedi: Bedava oyun oynanır mı? Hile doludur. Genişletmek için tıkla... PUBG Lite kapatıldı diye biliyorum.
Re Malaka dedi: Bedava oyun oynanır mı? Hile doludur. Genişletmek için tıkla... PUBG Lite kapatıldı diye biliyorum.
Alperen0 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 23 Aralık 2016 Mesajlar 2.072 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2021 #33 noclip dedi: Ne zamandan beri oynuyorsun? Genişletmek için tıkla... Yaklaşık 3 sene civarı oldu ama son zamanlarda oynamıyorum fazla.
noclip dedi: Ne zamandan beri oynuyorsun? Genişletmek için tıkla... Yaklaşık 3 sene civarı oldu ama son zamanlarda oynamıyorum fazla.
noclip Hectopat Katılım 21 Kasım 2020 Mesajlar 2.765 Çözümler 7 3 Ağustos 2021 #34 Alperen0 dedi: Yaklaşık 3 sene civarı oldu ama son zamanlarda oynamıyorum fazla. Genişletmek için tıkla... Solo sarmaz değil mi?
Alperen0 dedi: Yaklaşık 3 sene civarı oldu ama son zamanlarda oynamıyorum fazla. Genişletmek için tıkla... Solo sarmaz değil mi?
Alperen0 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 23 Aralık 2016 Mesajlar 2.072 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2021 #35 Solo en fazla 200 300 saatim vardır, bence zevkliydi ama herkesi sarmayabilir.
EFECETINKAYAYIM Decapat Katılım 11 Ocak 2021 Mesajlar 284 Çözümler 1 Yer Sydney 3 Ağustos 2021 #36 Zaten Steam PUBG bedava olacak.
noclip Hectopat Katılım 21 Kasım 2020 Mesajlar 2.765 Çözümler 7 3 Ağustos 2021 #37 EFECETINKAYAYIM dedi: Zaten Steam PUBG bedava olacak. Genişletmek için tıkla... Ne zaman?
EFECETINKAYAYIM Decapat Katılım 11 Ocak 2021 Mesajlar 284 Çözümler 1 Yer Sydney 3 Ağustos 2021 #38 noclip dedi: Ne zaman? Genişletmek için tıkla... PUBG, Yakında Tamamen Ücretsiz Bir Oyun Olabilir PUBG hakkında bilgileri önceden sızdıran bir Twitter kullanıcısı, önümüzdeki aylarda PUBG'nin tamamen ücretsiz bir oyun olaibleceğini açıkladı. www.webtekno.com
noclip dedi: Ne zaman? Genişletmek için tıkla... PUBG, Yakında Tamamen Ücretsiz Bir Oyun Olabilir PUBG hakkında bilgileri önceden sızdıran bir Twitter kullanıcısı, önümüzdeki aylarda PUBG'nin tamamen ücretsiz bir oyun olaibleceğini açıkladı. www.webtekno.com
noclip Hectopat Katılım 21 Kasım 2020 Mesajlar 2.765 Çözümler 7 3 Ağustos 2021 #39 EFECETINKAYAYIM dedi: PUBG, Yakında Tamamen Ücretsiz Bir Oyun Olabilir PUBG hakkında bilgileri önceden sızdıran bir Twitter kullanıcısı, önümüzdeki aylarda PUBG'nin tamamen ücretsiz bir oyun olaibleceğini açıkladı. www.webtekno.com Genişletmek için tıkla... Fiyatı çok pahalı. Ücretsiz değil de şöyle bir 20TL falan olsa bence daha iyi olur. Hile açısından.
EFECETINKAYAYIM dedi: PUBG, Yakında Tamamen Ücretsiz Bir Oyun Olabilir PUBG hakkında bilgileri önceden sızdıran bir Twitter kullanıcısı, önümüzdeki aylarda PUBG'nin tamamen ücretsiz bir oyun olaibleceğini açıkladı. www.webtekno.com Genişletmek için tıkla... Fiyatı çok pahalı. Ücretsiz değil de şöyle bir 20TL falan olsa bence daha iyi olur. Hile açısından.
Alperen0 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 23 Aralık 2016 Mesajlar 2.072 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2021 #40 noclip dedi: Fiyatı çok pahalı. Ücretsiz değil de şöyle bir 20TL falan olsa bence daha iyi olur. Hile açısından. Genişletmek için tıkla... İndirimde 42 TL oluyor zaten. Bence uygun bir fiyat, şahsen zevkli bir oyun.
noclip dedi: Fiyatı çok pahalı. Ücretsiz değil de şöyle bir 20TL falan olsa bence daha iyi olur. Hile açısından. Genişletmek için tıkla... İndirimde 42 TL oluyor zaten. Bence uygun bir fiyat, şahsen zevkli bir oyun.