Steam PUBG oynanır mı?

Alismasi neredeyse mumkun olmayan inanilmaz bir aim mekanigi var haberiniz olsun.

Oynanır. Oyunun tek dezavantajı bana göre rank sisteminin olmaması 10 lv adamla 500 lv adam aynı maçta olunca hileye ölmüş gibi oluyorsun can sıkıcı olabilir bazen ama alışınca keyif alıyorsun.

Her gün 3-5 gb ekstra güncelleme yapmaya hazırsan oynanır.

4 yıl önce PUBG Mobile bıraktım gelen güncellemeler yüzünden. Şu an baktığımda ise oyun çocuk oyunu gibi. Ciddiyetsiz, gerçekçilikten bir uzak olmuş. Steam PUBG de böyle mi ve oynanır mı?
Geçmişte uzun zamanlar boyunca bilgisayar oynadıysan ve günümüz oyunlarında zorlanmadan kill alıyorsan, (CS2, Valorant) biraz zorlanırsın. Pek bir bilgisayar geçmişin olmadıysa oyuna 4-5 ay içinde adapte olabilirsin. Mobile oynadığın için oyun içini anlatmaya gerek yok aynı mobile gibi bütün eşyalar silahlar ekipmanlar zaten. Bana göre PUBG, çok çok çok zor bir oyun. Güzel bir sistem ister, uzun süreli bir irade ister oyuna şap diye alışamazsın ve bol bol ölmen gerekiyor. Bütün bunlara rağmen yorum yapacak olursam, harika bir oyun. Ekibin varsa daha da harika oluyor. Yoksa da yapman 5 dakikanı almaz. Maç bulma hızı da genelde bastığın gibi bulduğu için bunaltmaz seni. Bol bol antrenman yapmayı unutma, iyi oyunlar.

4 yıl önce PUBG Mobile bıraktım gelen güncellemeler yüzünden. Şu an baktığımda ise oyun çocuk oyunu gibi. Ciddiyetsiz, gerçekçilikten bir uzak olmuş. Steam PUBG de böyle mi ve oynanır mı?
Oynanır bir başladın mı bırakamazsın. 120 levelim şuan.

Oynanır fakat oyun mobile benzemez. Kolay spray atamazsın, kolay win alamazsın kısaca oynanışının iyi olması lazım. Optimizasyon iyi değil, hileler var ama gayet iyidir steam pubg.

Oynanır bayağı da sarıyor 1000 saati doldurmak üzereyim ve 2 - 3 tane hile geldi. Düşük saatlerde, leveller de pek hile gelmiyor ama örneğin amcam 5000 saatten fazla oynadı yanlış hatırlamıyorsam ve sürekli hile geliyordu onuda belirteyim.

Amcan dağ komandosu mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…