Doğru. Rdrde 150 fps alırken pubgde en düşük ayarda 120 anca alabiliyorumEğer yeni başlayacaksan çok zor bir oyun. Geç saatlerde oynarsan biraz bot var. Optimizasyon leş gibi. Düşündüğün performansı alamayabilirsin. Ama oynanır.
Geçmişte uzun zamanlar boyunca bilgisayar oynadıysan ve günümüz oyunlarında zorlanmadan kill alıyorsan, (CS2, Valorant) biraz zorlanırsın. Pek bir bilgisayar geçmişin olmadıysa oyuna 4-5 ay içinde adapte olabilirsin. Mobile oynadığın için oyun içini anlatmaya gerek yok aynı mobile gibi bütün eşyalar silahlar ekipmanlar zaten. Bana göre PUBG, çok çok çok zor bir oyun. Güzel bir sistem ister, uzun süreli bir irade ister oyuna şap diye alışamazsın ve bol bol ölmen gerekiyor. Bütün bunlara rağmen yorum yapacak olursam, harika bir oyun. Ekibin varsa daha da harika oluyor. Yoksa da yapman 5 dakikanı almaz. Maç bulma hızı da genelde bastığın gibi bulduğu için bunaltmaz seni. Bol bol antrenman yapmayı unutma, iyi oyunlar.4 yıl önce PUBG Mobile bıraktım gelen güncellemeler yüzünden. Şu an baktığımda ise oyun çocuk oyunu gibi. Ciddiyetsiz, gerçekçilikten bir uzak olmuş. Steam PUBG de böyle mi ve oynanır mı?
Oynanır bir başladın mı bırakamazsın. 120 levelim şuan.4 yıl önce PUBG Mobile bıraktım gelen güncellemeler yüzünden. Şu an baktığımda ise oyun çocuk oyunu gibi. Ciddiyetsiz, gerçekçilikten bir uzak olmuş. Steam PUBG de böyle mi ve oynanır mı?
Oynanır bayağı da sarıyor 1000 saati doldurmak üzereyim ve 2 - 3 tane hile geldi. Düşük saatlerde, leveller de pek hile gelmiyor ama örneğin amcam 5000 saatten fazla oynadı yanlış hatırlamıyorsam ve sürekli hile geliyordu onuda belirteyim.4 yıl önce PUBG Mobile bıraktım gelen güncellemeler yüzünden. Şu an baktığımda ise oyun çocuk oyunu gibi. Ciddiyetsiz, gerçekçilikten bir uzak olmuş. Steam PUBG de böyle mi ve oynanır mı?
Amcan dağ komandosu mu?Oynanır bayağı da sarıyor 1000 saati doldurmak üzereyim ve 2 - 3 tane hile geldi. Düşük saatlerde, leveller de pek hile gelmiyor ama örneğin amcam 5000 saatten fazla oynadı yanlış hatırlamıyorsam ve sürekli hile geliyordu onuda belirteyim.
RX 5600 XT Ryzen 5 3600 8+8 GB RAM sistemde kaç FPS alırım?Doğru. Rdrde 150 fps alırken pubgde en düşük ayarda 120 anca alabiliyorum
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.