Steam PUBG spray çok sekiyor

• Konuyu başlatan xBN
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 8
  • Görüntüleme 4.616

xBN

Hectopat
Yer
Ankara
Arkadaşlar adama sprey atıyorum aya cıkıyor neden boyle bunun bır ayarı mı var tek tek sıkınca sorun olmuyor ama karsıdakı sprey attı o vurdu yanı benım vurmam lazımdı bunun ayarı var mı?

Arkadaşlar adama sprey atıyorum aya cıkıyor neden boyle bunun bır ayarı mı var tek tek sıkınca sorun olmuyor ama karsıdakı sprey attı o vurdu yanı benım vurmam lazımdı bunun ayarı var mı?
Pubg Mobile'den gelip oyunu Mobile'deki gibi sanıyosanız çok normal.

Sol tıka basılı tutarken fareyi aşağı çekeceksin.

Şaka maka dikey hassasiyeti arttırırsanız daha kolay spray atarsınız.
Ayrıca oyun ciddi manada zor. Alışmanız gerekli ki 500 level adamlara karşı alışmak da pek kolay olmuyor.

Hocam Steam PUBG bayağı zor benım 2000 saatim olmasına rağmen ben bıle her zaman tutturamıyorum spreyi. En iyi comp yarım kabza ve dipçik kombosu ıle sılahlarda daha az sekme yapabılırsın, onun dışında düşük hassasiyetle oyna.

Ayrıca oyun ciddi manada zor. Alışmanız gerekli ki 500 level adamlara karşı alışmak da pek kolay olmuyor.

Yeni giren adamı 500 seviye adamların arasına atıp "hadi alış" diyor oyun. Birkaç oyun sonra da salıyor insan yani sen daha silah sıkamadan ölürsen oyuna da alışamazsın keyif de alamazsın.

Alamıyorum zaten 200 300 level adamlar gelıyor komando fılan gelıyor la maca bırakacağım sanırım.

Dikey hassasiyet ayarlar kisminda degil mi ve nerede.

Peki para yatirmak mantikli mi?

Son düzenleme:
Alamıyorum zaten 200 300 level adamlar gelıyor komando fılan gelıyor la maca bırakacağım sanırım.

Para yatırmak mantıklı degıl çogu unun pazarda satılmıyor ve pazardakı urunlerın fiyatı da çok düştü değmez yani ve de dolardan alışveriş yaptıgın için daha da zor.

Kontrollerde olması lazım.

Anladim reis oyun aslinda guzel alisinca belki yatiririm degerli cunku itemler deme.

Sag ol reis azalttim gayet iyi şu an o dedin fulledim mukemmel oldu bir de bu yardimci gorus kucuk durbun silahlarda nasıl aciliyor.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı