Pubg Mobile'den gelip oyunu Mobile'deki gibi sanıyosanız çok normal.Arkadaşlar adama sprey atıyorum aya cıkıyor neden boyle bunun bır ayarı mı var tek tek sıkınca sorun olmuyor ama karsıdakı sprey attı o vurdu yanı benım vurmam lazımdı bunun ayarı var mı?
Dikey tutamak, kompansatör ve dipçik takın.Arkadaşlar adama sprey atıyorum aya cıkıyor neden boyle bunun bır ayarı mı var tek tek sıkınca sorun olmuyor ama karsıdakı sprey attı o vurdu yanı benım vurmam lazımdı bunun ayarı var mı?
Arkadaşlar adama sprey atıyorum aya cıkıyor neden boyle bunun bır ayarı mı var tek tek sıkınca sorun olmuyor ama karsıdakı sprey attı o vurdu yanı benım vurmam lazımdı bunun ayarı var mı?
Sol tıka basılı tutarken fareyi aşağı çekeceksin.
Şaka maka dikey hassasiyeti arttırırsanız daha kolay spray atarsınız.
Ayrıca oyun ciddi manada zor. Alışmanız gerekli ki 500 level adamlara karşı alışmak da pek kolay olmuyor.
Sol tıka basılı tutarken fareyi aşağı çekeceksin.
Şaka maka dikey hassasiyeti arttırırsanız daha kolay spray atarsınız.
Ayrıca oyun ciddi manada zor. Alışmanız gerekli ki 500 level adamlara karşı alışmak da pek kolay olmuyor.
Alamıyorum zaten 200 300 level adamlar gelıyor komando fılan gelıyor la maca bırakacağım sanırım.
Dikey hassasiyet ayarlar kisminda degil mi ve nerede.
Peki para yatirmak mantikli mi?
Alamıyorum zaten 200 300 level adamlar gelıyor komando fılan gelıyor la maca bırakacağım sanırım.
Dikey hassasiyet ayarlar kisminda degil mi ve nerede.
Peki para yatirmak mantikli mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.