Steam PUBG'nin maç başı 1GB internet tüketmesi normal mi?

Hamit 13

Picopat
Daha fazla  
Arkadaşlar yurta kalıyorum. Yeni bilgisayar aldım ama bu sefer internet yetmiyor. Nasıl bir çözüm önerirsiniz? Steam PUBG de bir maçta bir GB yakin internet yiyor normal mi? Daha çok PUBG oynuyorum.

Hocam Steam'in kendisi de harcıyor olabilir. Sesli iletişimi kapatarak oynayın ayrıca. Sizin gibi oynayan diğer arkadaşların sonuçları ile sizinki çok farklı. Muhtemelen arkada başka bir işlem tüketiyor internetinizi.

Şimdi şöyle, sadece oyun mu kalsın? Pek bilmiyorum bu işleri. Tek oynuyorum, sesli iletişim kapalı zaten. Normalde ne kadar götürmesi gerekiyor?

Son düzenleyen: Moderatör:
Artı -2 Eksi
Saat başı 100-150 MB kullandığı söyleniyor en fazla. Telefon internetinizden oynayabilirsiniz yani gönlünüzce. Arkada başka bir indirme veyahut uygulamanın açık olmadığından emin olun. Sonuçta bilgisayar Wi-Fi olarak algılıyor. Herhangi bir Update yapıyor olabilir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Artı -1 Eksi
Saat başı 100-150 MB kullandığı söyleniyor en fazla. Telefon internetinizden oynayabilirsiniz yani gönlünüzce. Arkada başka bir indirme veyahut uygulamanın açık olmadığından emin olun. Sonuçta bilgisayar Wi-Fi olarak algılıyor. Herhangi bir Update yapıyor olabilir.

Teşekkürler hocam inşallah yarın daha dikkat edeceğim.

Arkadaşlar yurta kalıyorum. Yeni bilgisayar aldım ama bu sefer internet yetmiyor. Nasıl bir çözüm önerirsiniz? Steam PUBG de bir maçta bir GB yakin internet yiyor normal mi? Daha çok PUBG oynuyorum.

Hocam telefonun Wi-Fi ağını Windows da tarifeli ağ olarak ayarlarsanız oradaki ayarlardan Windows'un internet kullanımını ayarlayabilirsiniz bende bayağı bir işi yaradı sizinle aynı durumdaydım.

Artı -1 Eksi
Kesinlikle tarifeli bağlantı en iyi çözüm. Kendi başına hiçbir amaç için kullanmıyor wifi değil de mobil veri gibi görüyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı