MarcoUDiaz Centipat Katılım 11 Eylül 2020 Mesajlar 16 30 Haziran 2021 #1 R6 indirmiştim fakat sabah baktım ki oyun tekrardan inmeye başlamış. Oyunun appmanifest dosyası duruyor, nasıl düzelteceğim?
R6 indirmiştim fakat sabah baktım ki oyun tekrardan inmeye başlamış. Oyunun appmanifest dosyası duruyor, nasıl düzelteceğim?
MasterofTechnology Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Kasım 2015 Mesajlar 1.899 Makaleler 5 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Hukuk 30 Haziran 2021 #2 Çoktan silmiştir dosyaları yeniden yüklemeye başladıysa, sağ tık özelliklerden dosya bütünlüğünü doğrula deyin belki düzelir. Artı 0 Eksi
Çoktan silmiştir dosyaları yeniden yüklemeye başladıysa, sağ tık özelliklerden dosya bütünlüğünü doğrula deyin belki düzelir.
KS KS MarcoUDiaz Centipat Katılım 11 Eylül 2020 Mesajlar 16 30 Haziran 2021 #3 Düzelmedi ama bilgisyarda ki alan azalmış işte neden Artı 0 Eksi
EizenBS Kilopat Katılım 30 Haziran 2017 Mesajlar 185 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2021 #4 Bende bu sorunla karşılaşmıştım. Eğer yüklediğiniz zaman oyuna herhangi bir güncelleme gelirse kendiliğinden tekrar başlatıyor. Yapabileceğiniz tek şey tekrardan yüklenmesini beklemek. Artı 0 Eksi
Bende bu sorunla karşılaşmıştım. Eğer yüklediğiniz zaman oyuna herhangi bir güncelleme gelirse kendiliğinden tekrar başlatıyor. Yapabileceğiniz tek şey tekrardan yüklenmesini beklemek.