Satılık Steam Random Key 0.85 TL'den başlayan fiyatlarla ve Shopier güvencesi ile

İhtimal her zaman var, keylerin içeriğini bilmek zor. Bende bilmiyorum, toptan alıyoruz zaten ve söylemeleri normal olmaz içeriğini. Paranızı alıp engelleme gibi bir durum olmaz, keyinizi her zaman teslim ederiz.

Mesela keyi alırsınız ve kartlı bir oyun çıkar (çoğu zaman öyle oluyor) oyunun kartlarını kasıp satarak kar edebiliyorsunuz.
Anladım sağolun hocam. İstek atacağım alacağım zaman.

Sağlamış olduğu destekten ve yardımlarından dolayı kendisine çok teşekkür ediyorum. Sorunsuz bir şekilde kendisinden key satın alımı gerçekleştirdim. Hiç kuşkunuz olmadan kendisinden gönül rahatlığıyla key alabilirsiniz.

Hocam şunu sormak istedim aslında malum piyasada güvenilmez insan çok. Belirli oyunların keylerini verip de random key olarak satanlar da var. Sattığınız keyden RDR2'de çıkabilir, ETS2 de. Bu keylerin kârı nedir o halde? Bilmediğim için soruyorum. 1 TL'ye RDR2 sahibi olabilme şansı iyi bu arada. :D
Arkadaş güvenilirdir hocam arkadaştan alışveriş yapan çok kişi gördüm bir sıkıntı çıkmadı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı