Satılık Steam Random Key 0.85 TL'den başlayan fiyatlarla ve Shopier güvencesi ile

Hocam 5 adet üzeri 7,5 TL'lik alsak indirim yapar mısın?

Düzenleme: Pardon hocam şu maddenizi atlamışım. Bu önemli bir madde 5 tane aynı oyun çıkarsa zarara girmiş olacağım. Keşke bu madde için bir şeyler yapabilseydiniz.
Söz konusu madde: "Toplu key alışlarınızda üst üste aynı oyun çıkarsa iade almıyoruz."

Hayırlı satışlar.

Hocam ekleyin beni.
Tabii, Discord verir misiniz?
Ultra key mevcut mu ?
Evet hocam.
Hocam 5 adet üzeri 7,5 TL'lik alsak indirim yapar mısın?

Düzenleme: Pardon hocam şu maddenizi atlamışım. Bu önemli bir madde 5 tane aynı oyun çıkarsa zarara girmiş olacağım. Keşke bu madde için bir şeyler yapabilseydiniz.
Söz konusu madde: "Toplu key alışlarınızda üst üste aynı oyun çıkarsa iade almıyoruz."

Hayırlı satışlar.
Üst üste çıkma olasılığı düşük bir ihtimal, tabii gelirse de yapabilecek bir şeyim yok maalesef.

Keyler geldi, üçünü de girdim. Bir Ultra bir Gold bir Bronze aldım.
Ultradan 75 liralık Cube Runner oyunu çıktı, güzel bir şeye benziyor denemeyi planlıyorum.
Golddan 10 liralık Heli Heroes çıktı, 2002 yapımı oyun, forumun %80'inden yaşlı :D:D. Bunu da deneyeceğim, klasik retro arcade tipine benziyor.
Bronzedan ise My Lovely Wife diye Alpha aşamasında olan bir oyunun demosu çıktı :D:D:D. Daha fiyatı gözükmüyor.

Keyler geldi, üçünü de girdim. Bir Ultra bir Gold bir Bronze aldım.
Ultradan 75 liralık Cube Runner oyunu çıktı, güzel bir şeye benziyor denemeyi planlıyorum.
Golddan 10 liralık Heli Heroes çıktı, 2002 yapımı oyun, forumun %80'inden yaşlı :D:D. Bunu da deneyeceğim, klasik retro arcade tipine benziyor.
Bronzedan ise My Lovely Wife diye Alpha aşamasında olan bir oyunun demosu çıktı :D:D:D. Daha fiyatı gözükmüyor.
Hayırlı olsun hocam.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı