Steam Steam Random KEY nereden bulabilirim?

BebrooFxsa

Femtopat
Daha fazla  
Herkese selam, ben bir süre Steam Random KEY satmayı düşünüyorum. Fakat bu random KEY'leri nereden alacağımı ya da bu KEY'lerin nasıl üretildiğini bilmiyorum. Bilen arkadaşlar yardım edebilir bir bu KEY'ler yurt dışında kullanılabiliyor mu?

Dilerseniz bağımsız oyun yapımcılarına ulaşarak toplu key almak istediğinizi belirtebilirsiniz. Biz bi ara bi projemizde ücretsiz dağıtıyorduk random key. Ve bu keyleri "Bundle" olarak adlandırılan sitelerden çok çok ucuza alıyorduk. Şuan ne kadardır ya da ne kadar geliyor bilemiyorum.

İndiegala.comdan bazı minik oyunları oynayıp her gün 1 random key kazanabilirsin.

Yapacağımız iş minik değil 1 key yetmez.

Dilerseniz bağımsız oyun yapımcılarına ulaşarak toplu key almak istediğinizi belirtebilirsiniz. Biz bir ara bir projemizde ücretsiz dağıtıyorduk random key. Ve bu keyleri "Bundle" olarak adlandırılan sitelerden çok çok ucuza alıyorduk. Şu an ne kadardır ya da ne kadar geliyor bilemiyorum.

Peki ya bu keyleri yurt dışındaki insanlar kullanabilir mi?

Herkese selam, ben bir süre Steam Random KEY satmayı düşünüyorum. Fakat bu random KEY'leri nereden alacağımı ya da bu KEY'lerin nasıl üretildiğini bilmiyorum. Bilen arkadaşlar yardım edebilir bir bu KEY'ler yurt dışında kullanılabiliyor mu?

Aslında random key olayı yayıncıların verdiği keyleri bilir kişilerin random ayağına satmasıdır. Kallavi bir şey değil. Keyleri resmi satış sitelerinden veya yayıncılar ile iletişime geçip alabilirsiniz.
Alacağınız key için yayıncıya global key derseniz size global key verir. Ufak oyunlar zaten bölgesel key çok üretmez.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı