Steam Rapmage V900-S seti görmüyor

Yasir Andicani

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. Bende Rampage v900-S direksiyon seti var. Steam üzerinde Xbox Kontrolcüsü olarak görüyor ama hiçbir tuşu algılamıyor. Mesela Steam Geniş Ekrandayken yön okları ile ilerlemiyor ve direksiyonu sağa-sola çevirdiğimde algılamıyor. Daha dün normal çalışıyordu. Sanırım ayarlarda bi hata yapmış olabilirim . Steam'de kontrolcü ayarlarını sıfırlama vb. gibi bir şey var mı? Bu sorunu çözen/çözebilen var mı?

Rampage V900 seti o kadar lanet bir setki adamlar en son piyasa degeri 2000 olan bir urun piyasaya suruyorlar ama ne bir app var nede dogru duzgun bir yapilandirmasi . Sadece euro truck da duzgun calisiyor . Bence yeni aldiysan direk iade et

Rampage V900 seti o kadar lanet bir setki adamlar en son piyasa degeri 2000 olan bir urun piyasaya suruyorlar ama ne bir app var nede dogru duzgun bir yapilandirmasi . Sadece euro truck da duzgun calisiyor . Bence yeni aldiysan direk iade et
Aslında fiyatına göre iyi bir ürün. Sürücü kaldırdım ve tekrar indirdim. Sorun düzeldi. Dirt 5 oynuyorum ve gayet iyi çalışıyor

Bende bu ürünle ilgileniyorum ürün ETS 2 de sorunsuz mudur yani direksiyonu döndürünce geç geliyor mu ETS 2 de?

Bende bu ürünle ilgileniyorum ürün ETS 2 de sorunsuz mudur yani direksiyonu döndürünce geç geliyor mu ETS 2 de?
Ets sorun yasamazsin genel ayarlarini youtube de gorebilirsin zaten dirt sevmem horizon da sorunlu ama ets de yasamadim iyi calismisti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…