Steam RDR2 ücretini dolar üzerinden kesti

doblocueniste

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba dün Steam üzerinden 179.60 TL'ye Red Dead Redemption 2 Ultimate Edition aldım. Kartımdan 187.15 TL kesildi. Bankanin müşteri hizmetlerini aradığımda işlemin dolar üzerinden 13.11 dolar yapıldığını söyledi. Steam'in sayfasında TL üzerinden fiyatlandırma yapılıyor diye biliyorum ki oyunların fiyatları TL cinsinden yazıyor. Bilgisi olan arkadaşlar yardım edebilir mi?

Evet bunu Ziraat bankasında ben de yaşıyorum. Geçen gün dolar 12 lira iken 31 liralık işlem yaptım 33 küsür olarak kesildi. Zaten Steam işlemleri 2 gün provizyonda kalıyor o gün olan kura göre kesiyorlar.
Steam dolar kuru sabit 2.5 TL idi. Dolar cinsinden kesilse daha uygun bir fiyat çıkar. Steam destek ile irtibata geçin.
Bahsettiği şeyin bunla bir alakası yok.

Evet bunu ziraat bankasında ben de yaşıyorum. Geçen gün dolar 12 lira iken 31 liralık işlem yaptım 33 küsur olarak kesildi. Zaten Steam işlemleri 2 gün provizyonda kalıyor o gün olan kura göre kesiyorlar.

Bahsettiği şeyin bununla bir alakası yok.

Yani normal mi hocam bu durum?

Bir de kur ile ücret ödemesi yapıldığından banka ek olarak komisyon ücreti kesiyor.

Fazladan 8 lirayı banka mı alıyor hocam yani. Epic Games'ten de oyun almıştım önce oyunun fiyatında ne yazıyorsa karttan o çekilmişti.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı