A ardarda13 Hectopat Katılım 11 Ağustos 2020 Mesajlar 449 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mart 2021 #1 Tam olarak ne oluyor anlamadım. Bir oyun bende varsa ve Remote Play özelliği varsa arkadaşımla beraber oynayabiliyor muyuz? Yoksa başka bir şey mi bu Remote Play?
Tam olarak ne oluyor anlamadım. Bir oyun bende varsa ve Remote Play özelliği varsa arkadaşımla beraber oynayabiliyor muyuz? Yoksa başka bir şey mi bu Remote Play?
Z Zaerex Femtopat Katılım 23 Mart 2021 Mesajlar 53 26 Mart 2021 #11 AyEeSto01 dedi: Ben together özelliğini kastetmiştim. Genişletmek için tıkla... Konu remote play... Artı 0 Eksi
AyEeSto01 Hectopat Katılım 15 Mayıs 2020 Mesajlar 497 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mart 2021 #12 Zaerex dedi: Konu remote play... Genişletmek için tıkla... Arkadaşın dediği: ardarda13 dedi: Bir oyun bende varsa ve Remote Play özelliği varsa arkadaşımla beraber oynayabiliyor muyuz Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
Zaerex dedi: Konu remote play... Genişletmek için tıkla... Arkadaşın dediği: ardarda13 dedi: Bir oyun bende varsa ve Remote Play özelliği varsa arkadaşımla beraber oynayabiliyor muyuz Genişletmek için tıkla...
kratosdeniz Centipat Katılım 18 Ekim 2020 Mesajlar 3.008 Çözümler 8 26 Mart 2021 #13 AyEeSto01 dedi: Böyle ifade etmek Yanlış. Oyun aynı anda bilgisayardaki hesapta açık oluyor ve başka bir hesap aracılığı ile Steam Remote Play Together kullanılıyor. Genişletmek için tıkla... Remote play ile Remote Play Together farklı şeyler, başka nasıl açıklayabilirim ki? Artı 0 Eksi
AyEeSto01 dedi: Böyle ifade etmek Yanlış. Oyun aynı anda bilgisayardaki hesapta açık oluyor ve başka bir hesap aracılığı ile Steam Remote Play Together kullanılıyor. Genişletmek için tıkla... Remote play ile Remote Play Together farklı şeyler, başka nasıl açıklayabilirim ki?
AyEeSto01 Hectopat Katılım 15 Mayıs 2020 Mesajlar 497 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mart 2021 #14 kratosdeniz dedi: Remote play ile Remote Play Together farklı şeyler, başka nasıl açıklayabilirim ki? Genişletmek için tıkla... Neyse tamam uzatmaya gerek yok. Farklı şeyleri kastetmişiz. Artı 0 Eksi
kratosdeniz dedi: Remote play ile Remote Play Together farklı şeyler, başka nasıl açıklayabilirim ki? Genişletmek için tıkla... Neyse tamam uzatmaya gerek yok. Farklı şeyleri kastetmişiz.