Steam retrospektifi (2024) yayınlandı

Her yıl gerçekleşen ve gerçekleşmeye devam edecek olan Steam Retrospektifi -kesinleşmiş ismi- üçüncüsüyle karşınızda! Retrospektif sayesinde 2024'te oynadığınız oyunlara eğlenceyle, ilginç bilgilerle ve arkadaşlarla dolu bir bakış atacaksınız (sayfanızı onlarla paylaşabilirsiniz!).

Aya göre oynama süresi; hangi aygıtta oynadığınıza göre oynama süresi; hatta varsa tüm Steam ailenizin oynama süresi, kaç oyun oynadığınız ve geçen seneye göre bu sayının ne kadar değiştiği, kaç başarım açtığınız, en uzun oyun oynama seriniz gibi pek çok bilgi eğlenceli grafik ve tablolarla sizlere sunuluyor.

Steam Retrospektifi'nizi sayfanın altında bulunan paylaş butonuyla ister link olarak isterseniz de görsel şeklinde paylaşabilir veya Steam profilinizde vitrin olarak sergileyebilirsiniz. Yeni yıl coşkusu, yarın Steam Kış İndirimleri ve Steam Ödülleri'yle devam edecek!

1734554859452.png

Retrospektif, 1 Ocak 2024 - 14 Aralık 2024 arasındaki oynama verilerini içerir, çevrim dışı oynama verileri bu istatistiğe katılmaz.

Son düzenleme:
2022'de 160 küsür, 2023'te 209 oyun oynadıktan sonra bu sene 57'ye düşmüş. Hem bu sene gerçekten de oyunlar nispeten daha az keyif vermeye başlamıştı hem de PS3 satın almam, bu sene paramın sürekli donanıma gitmesi ve bu donanıma para harcarken PC'den uzak kalmam, sınav seneme giriş yapmış olmam vs. derken baya azalmış oyun oynama sürem. 2025'te de muhtemelen Mafia, Last of Us 2, Spiderman 2, AC Shadows ve Dying Light: Beast haricinde pek oyun oynamam.
d9c3c5ed-dd2d-43b0-acf9-0cc5b4ca58b5.png

Her sene istatistiklerim düşüyor, oyun oynama zevkini artık neredeyse hiç bulamıyorum.

Bende de durum farksız. Geçen seneye göre daha az oyun oynamışım. Eskiden saatlerce oyun oynardım artık çabuk usanıyorum nedense. Tabii bu aralar yine Witcher 3'e sardım orası ayrı. Dişime göre bir oyun olunca durum değişebiliyor.

Dark Souls 2 ve Sekiro. Saygılar. Bu tür oyunları nedense oynayamıyorum. O kadar sabırlı bir insan değilim :D

Bende de durum farksız. Geçen seneye göre daha az oyun oynamışım. Eskiden saatlerce oyun oynardım artık çabuk usanıyorum nedense. Tabii bu aralar yine Witcher 3'e sardım orası ayrı. Dişime göre bir oyun olunca durum değişebiliyor.

Ben artık uzun yıllar beklediğim oyunu satın alınca bile birkaç saat oynuyorum, ertesi gün hatırlarsam giriyorum, unutursam bir daha artık 1 sene sonra bile oynamayabiliyorum, bilgisayarı bir iş için bir de YouTube tarzı platformlarda içerik tüketmek dışında neredeyse kullanmamaya başladım, o nedenden ötürü de örneğin 2022 retrospektifim dolu dolu istatistik içerirken bu sene birkaç kaydırmayla bitiyor.

1734556816949.png

2022'de 160 oyun, 2023 yılında 420 oyun ve bu yıl 377 oyun oynamışım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı