Daha fazla
Mükemmel bir zevke sahipsin. Bende Baldur's Gate 3 yeniden almayı düşünüyorum, Elden Ring için iyi yama bulabilirsem onu da almayı planlıyorumİlk 5 önemli!
İlk 5 önemli!
Sağolun hocam burdakiler öyle.Mükemmel bir zevke sahipsin. Bende Baldur's Gate 3 yeniden almayı düşünüyorum, Elden Ring için iyi yama bulabilirsem onu da almayı planlıyorum
Araya bir de aRPG sıkıştırdık.Soulslike ve RPG oyuncusu.
Sağ olun hocam buradakiler öyle.
Araya bir de arpg sıkıştırdık.
Hocam inan bende küfür ediyorum. Başka yerde etmem ama Souls-like zamanı çok yanımda durulmaması lazım sövüyorum yani.Siz sabırlı bir oyuncaya benziyorsunuz ben 2 dakika dayanamam sanırsam 2 sene önce DS3 kafa atmıştım klavye sinirden cidden sinir problemlerim var gibi![]()
Hocam inan bende küfür ediyorum. Başka yerde etmem ama souls-like zamanı çok yanımda durulmaması lazım sövüyorum yani.
Profil vitrinime ekleyemiyorum. Nasıl yapacağım?
O kısımda yok hocam. O yüzden buraya yazdım.Ben CS2 oynarken bile kendimi tanımıyorum Allah affetsin çok ediyorum.
Profil düzenle - sergilenen vitrin yerine gelin hocam - yılın özeti diye çıkacak orada 2024 yılını seçin kaydet basın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.