Yok diye biliyorum. Rus VPN yükleyip deneyinPlati.ru sitesinden 35 TL'ye PUBG key aldım. Rus keyi olduğunu sonradan öğrendim. Bu keyi aktif etmenin bir yolu var mı?
Şimdi key çöpmü oldu yani?VPN ile bir şey satın almanız ya da key etkinleştirmeniz hesabınızın kilitlenmesine sebep "olabilir".
Reddit'ten okuduğum kadarıyla hesabı kilitlenen de olmuş kilitlenmeyen de riski almak size kalmış sanırım. Yine bi' araştırın.Şimdi key çöpmü oldu yani?
Oyunun kodu bulunduğum bölge ile uyumsuz olduğu için VPN ile indirip yine VPN ile oynayabiliyorum.
Bölge kilitli key aldığınız için yani kısaca sizde de böyle olacak.Şimdi key çöpmü oldu yani?
Şuan oyunu aktif ettim ama sadece vpn ile oyuna giriş yapabiliyorum. Başka bir forumda okuduğum kadarıyla 3 ay sonra vpnsiz giriş yapılabiliyormuş doğrunun bu?Ben VPN acarak Arma 3 Polonya Key'ini hesabimda aktif etmistim bundan 2 yil once hesabim kilitlenmemisti.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.